Rekrutacja Policja Mineserwer 2017


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Błąd?]
Autor Wiadomość
_MrVivoX_ Niedostępny
√ιק VivoX √ιק
*****

Liczba postów: 265
Dołączył: Dec 2014
61
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Undisclosed
Post: #1
[Błąd?]
Witajcie.Mam pytanie do administracji czy tryb GunPvp jest włączone czy nie bo na ikonce widać że pisze Tryb Wylaczony do odwolania! Ale można normalnie wchodzić.

Zdjecie:
http://iv.pl/images/83974916829122455434.jpg
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2015 16:53:28 przez _MrVivoX_.)
Oceny: marcinek899 (+1)
18-04-2015 16:53:03
Znajdź wszystkie posty
CzepionMC Offline
Forumowy Guru
***********

Liczba postów: 1,696
Dołączył: Feb 2015
374
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male
Post: #2
RE: [Błąd?]
Wyłączony

[Obrazek: image.php?di=V7UY]


۝ Kliknij tutaj żeby podarować mi diament۝

18-04-2015 16:57:44
Znajdź wszystkie posty
lamaxdgg Niedostępny
Forumowy Guru
***********

Liczba postów: 1,606
Dołączył: Feb 2015
652
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
lamaxdgg
Post: #3
RE: [Błąd?]
Fakt, tryb jest włączony.
Przynajmniej ja mogę tam wejść.

[Obrazek: graphic.png]
[Obrazek: image.php?di=UW10]
Kliknij Tutaj, aby wysłać do mnie Prywatną Wiadomość.
Kliknij Tutaj, aby wysłać mi e-mail.
Kliknij Tutaj, aby podarować mi: [Obrazek: image.php?di=2JUL]
18-04-2015 16:59:12
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 5,394
Dołączył: Oct 2012
2025
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro
Post: #4
RE: [Błąd?]
Pewnie się właczyło jak dedyka naprawiali, zamykam, tryby wyłączone


[Obrazek: acb2a361878a85a6924bef439e32d853.gif]
Subskrybuj mnie:
KalisPro
Spotkasz mnie na:
IP: ts.mineserwer.pl
Oceny: marcinek899 (+1)
18-04-2015 17:07:58
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości