Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd Royalcraft?
Autor Wiadomość
Swaziland Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 58
Dołączył: Dec 2015
-2
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Swaziland

MineGold: 0.00
Post: #1
Błąd Royalcraft?
Witam
Na Royalcraft na WD jest błąd chyba.
Bo czasami w Yellow jest 20 graczy a w innych teamach 0.
Nwm czy to błąd ale chcę się dowiedzieć dlaczego tak jest.
22-December-2015 22:21:59
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
Placek Niedostępny
Inspiracja
**********

Liczba postów: 1,189
Dołączył: Mar 2015
346
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Lubie_Placki69

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Błąd Royalcraft?
Albo to jest błąd, albo po prostu ludzie się pchają do jednego teamu, a ci z innych teamów wychodzą z serwera Tongue
22-December-2015 22:45:31
Znajdź wszystkie posty
Swaziland Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 58
Dołączył: Dec 2015
-2
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Swaziland

MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Błąd Royalcraft?
nie wychodzą bo gdy patrze się na /team

Yellow-20osób
Blue-0osób
Green-0osób
Red-0 osób
22-December-2015 22:47:19
Znajdź wszystkie posty
DominikPL1590 Niedostępny
Wiedza Nadprzyrodzona
************

Liczba postów: 2,167
Dołączył: Oct 2014
625
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
DominikPL1590

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 597.50
Post: #4
RE: Błąd Royalcraft?
To jest błąd wpisz go tu http://mineserwer.pl/Temat-Royalcraft-Do-zrobienia (nie liczy się odkop w tym watku)
22-December-2015 23:24:13
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości