Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft


Napisz list do Świętego Mikołaja - BOŻE NARODZENIE 2019


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd trybu / tryb jest nie do przejścia!! MS
Autor Wiadomość
ZetPe Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 9
Dołączył: Nov 2019
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ZetPe

MineGold: 0.00
Post: #1
Błąd trybu / tryb jest nie do przejścia!! MS
Jestem na sektorze U i jestem na 11 misji w której trzeba zebrać bloki grzybni/mycelium. Próbowałem zbierać bloki jedwabnym dotykiem, która była na łopacie i się nie da. Nożycami tak samo się nie dało. Próbowałem łopatą z jedwabnym samym i też z innymi enchantami, ale też nie działa. Po prostu nie da się zrobić tej misji, gdyż nie da się wydobyć tego bloku. Proszę o poprawkę enchantu albo misji. Powodzenia :D
14-November-2019 22:59:13
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
AfkaMod Offline
✰Pomocnik+ MS✰
******

Liczba postów: 434
Dołączył: Jul 2015
218
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
AfkaMod

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Błąd trybu / tryb jest nie do przejścia!! MS
Na jakiej wersji MC jesteś?

[Obrazek: image.php?di=63I8]

"Jestem dumny, że jestem POLAKIEM!"
15-November-2019 08:07:31
Znajdź wszystkie posty
ZetPe Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 9
Dołączył: Nov 2019
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ZetPe

MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Błąd trybu / tryb jest nie do przejścia!! MS
Moja wersja 1.12.2 jak i 1.13.2 na żadnych z wersji nie działa ten sposób wydobywania mycelium ani łopata z silk touchem ani nożycami.
15-November-2019 13:52:00
Znajdź wszystkie posty
AfkaMod Offline
✰Pomocnik+ MS✰
******

Liczba postów: 434
Dołączył: Jul 2015
218
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
AfkaMod

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Błąd trybu / tryb jest nie do przejścia!! MS
Spróbuj kilofem/innymi narzędziami/łapką z tego co pamiętam ktoś jest dalej więc jakoś musiał to przejść.

[Obrazek: image.php?di=63I8]

"Jestem dumny, że jestem POLAKIEM!"
15-November-2019 18:14:52
Znajdź wszystkie posty
ZetPe Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 9
Dołączył: Nov 2019
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ZetPe

MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Błąd trybu / tryb jest nie do przejścia!! MS
Z tego co wiem to nie ma nikogo dalej Big Grin był jeden gracz, ale już go przegoniłem. Proszę o konkrety a nie gdybania i nietrafne informacje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-November-2019 20:01:03 przez ZetPe.)
15-November-2019 20:00:55
Znajdź wszystkie posty
Dorian1998 Offline
Dyskutant
*****

Liczba postów: 216
Dołączył: Apr 2018
93
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Dorian1998

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.01
Post: #6
RE: Błąd trybu / tryb jest nie do przejścia!! MS
W odróżnieniu od Trawy czy Podzolu, bloku Grzybni nie można zdobyć za pomocą jedwabnego dotyku. Tak to działało w Vanilii i tak to działa teraz, więc zalecam zmienić cel misji na np. wykopywanie bloków Grzybni, a nie ich wydobywanie.
16-November-2019 15:29:18
Znajdź wszystkie posty
ZetPe Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 9
Dołączył: Nov 2019
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ZetPe

MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Błąd trybu / tryb jest nie do przejścia!! MS
Wydobycie :
Aby ją wydobyć trzeba użyć narzędzia zaklętego na Jedwabny dotyk. Gdy grzybnia znajdzie się obok ziemi, to ona zarośnie grzybnią.

źródło : https://minecraft-pl.gamepedia.com/Grzybnia
       


Załączone pliki Miniatury
   
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-November-2019 16:10:40 przez ZetPe.)
16-November-2019 16:02:42
Znajdź wszystkie posty
Admin Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 11,048
Dołączył: Oct 2012
4714
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
SzybkiBanan

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 45.55
Post: #8
RE: Błąd trybu / tryb jest nie do przejścia!! MS
zmieniłem z sprzedazy na wykopanie Smile

Subuj Wink https://www.youtube.com/user/CraftBoardPL Heart
--------------------------------

Serwery Minecraft 1.8 =) http://serweryminecraft.pl
18-November-2019 09:04:18
Znajdź wszystkie posty
McTrawaPl Offline
✰Policja+ MS✰
***************

Liczba postów: 5,535
Dołączył: Aug 2015
696
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
McTrawaPl

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 72.00
Post: #9
Błąd trybu / tryb jest nie do przejścia!! MS
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!


[Obrazek: QUrCq02.jpg]
18-November-2019 15:49:19
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości