Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BlitZ+SG
Autor Wiadomość
n0rbik28 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 3
Dołączył: Sep 2014
2
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #1
BlitZ+SG
Interesuje mnie czy BlitZ+SG będzie nadal kontynuowany przez tą sieć.
20-09-2014 18:52:10
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
KalisPro Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 5,968
Dołączył: Oct 2012
2267
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 2.00
Post: #2
RE: BlitZ+SG
Tak będzie, jutro już zostanie dodany ten tryb w życie na stałe


Subskrybuj mnie:
KalisPro
Spotkasz mnie na:
IP: ts.mineserwer.pl
20-09-2014 19:05:34
Znajdź wszystkie posty
Sharick Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 4
Dołączył: Sep 2014
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #3
RE: BlitZ+SG
Nie ma watku na temat BlitzSG, tak wiec pisze tutaj zeby nie zasmiecac forum Wink
Moje pytanie dotyczy klas oraz dodatkow w tym trybie. Nie moge znalezc Handlarza, zeby moc odblokowac wiecej rzeczy. Moglby mi ktos powiedziec jak go znalezc? Czy potrzeba miec konto VIP'a zeby byl on dostepny?
26-09-2014 16:11:35
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 5,968
Dołączył: Oct 2012
2267
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 2.00
Post: #4
RE: BlitZ+SG
Konto vip nie jest potrzebne, a handlarz znajduje sie przy wejsciu do domku z tabliczkami


Subskrybuj mnie:
KalisPro
Spotkasz mnie na:
IP: ts.mineserwer.pl
27-09-2014 17:38:10
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości