Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak Połączenia
Autor Wiadomość
xxKsywekxx Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 69
Dołączył: Nov 2016
1
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Elitarny_DJ

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
Brak Połączenia
Nie grałem na tym serwerze od około roku i obecnie kiedy chce wejść na nowe konto (niezbanowane) pokazuje mi się to. Nigdy przed tym nie miałem problemów z połączeniem:
https://zapodaj.net/0c8ce1b8f2366.png.html
Edit1: https://zapodaj.net/76aff8a7cb8de.png.html
Edit2: Jest tam napisane Java.net,SocketException: Network is unreachable
Edit3: Dodam że na koncie gdzie mam bana (Perm) Mam zapisane że jestem zbanowany odbanuj się itd.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-May-2019 12:35:16 przez xxKsywekxx.)
26-May-2019 11:05:38
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Nisooo Niedostępny
тω∂ вιg fαи
******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 2019
205
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Nisorasuy_

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Brak Połączenia
Poczytałem trochę o tym błędzie i znalazłem parę metod:
- Sprawdź czy masz wlaczanego antywirusa jeśli tak sproboj wyłączyć i włączyć Mc.
- Uruchom Mc jako administrator
- Sprawdź połączenie LAN możliwe, że nie działa poprawnie
Jeżeli znajdę coś jeszcze napisze ci.
@edit znalazłem jeszcze jeden sposób :
Przytrzymaj klawisz Windows na klawiaturze i naciśnij „R”. Spowoduje to otwarcie okna dialogowego Uruchom
W polu wpisz „ipconfig / flushdns” bez cudzysłowów.
wciśnij OK.
Potem musisz zresetować launchera i powinno działać.

[Obrazek: 2JI06f9]
"Moje flow z innej planety..."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-May-2019 12:42:33 przez Nisooo.)
Oceny: xxKsywekxx (+1)
26-May-2019 12:36:01
Znajdź wszystkie posty
McTrawaPl Offline
✰Policja+ MS✰
*************

Liczba postów: 5,468
Dołączył: Aug 2015
674
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
McTrawaPl

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 72.00
Post: #3
Brak Połączenia
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!


[Obrazek: QUrCq02.jpg]
26-May-2019 18:01:22
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości