Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugi z tlokami
Autor Wiadomość
SkyLifeV Niedostępny
★ WarLord ★
**********

Liczba postów: 1,475
Dołączył: Jun 2014
370
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
Bugi z tlokami
Proszę o naprawienie tego błędu bo jest irytujący (Patrz na zdjęcie).
19-July-2014 08:10:45
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,308
Dołączył: Oct 2012
2364
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 7.00
Post: #2
RE: Bugi z tlokami
Dziwne mi wszystko działa jak powinno
19-July-2014 14:26:01
Znajdź wszystkie posty
SkyLifeV Niedostępny
★ WarLord ★
**********

Liczba postów: 1,475
Dołączył: Jun 2014
370
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Bugi z tlokami
MI to się już 3 razy zdarzylo gdy budowałem generator stone że tłoki nie chciały się wysunąć gdy płynął do nich prąd (Survival).
19-July-2014 15:29:21
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,308
Dołączył: Oct 2012
2364
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 7.00
Post: #4
RE: Bugi z tlokami
Zamykam wyjaśnione
19-July-2014 20:10:41
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości