Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chciałbym.. ale...
Autor Wiadomość
Młody G.O.L.D Offline
° $ucharek °
************

Liczba postów: 2,258
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
Chciałbym.. ale...
Siemka.
Chciałbym zrobić z kolegami mapkę do SG, i mamy kilka pytań:
- Czy można dodać coś od siebię, ( beacon)
- Czy mam użyć jakiś komend np: na to gdzie maja sie spawnowac ludzie czy admin sie tym zajmie?
- Czy mam budowac skrzynie i uzyc jakis komend na spawn itów czy od tego admin?
- Czy mapka moze byc robiona przy pomocy McEdit na 1.7.2 ?

Czekam na odpowiedź

I jeszcze jedno: Czy mam robić szybę ( koniec mapy) czy admin?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-November-2014 16:57:22 przez Młody G.O.L.D.)
03-November-2014 16:53:52
Znajdź wszystkie posty
Vadact Offline
❉❉ Bruno ❉❉
****

Liczba postów: 170
Dołączył: Aug 2014
77
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Vadact

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Chciałbym.. ale...
Jeżeli umiesz budować xD
03-November-2014 17:21:20
Znajdź wszystkie posty
Młody G.O.L.D Offline
° $ucharek °
************

Liczba postów: 2,258
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Chciałbym.. ale...
W 3 osoby się to ogarnie Smile

Ponawiam pytania do Kalisa.
03-November-2014 17:23:10
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,824
Dołączył: Oct 2012
2551
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 9.00
Post: #4
RE: Chciałbym.. ale...
Mozesz uzywac, ale nie wkladaj itemów do skrzyn bo i tak sie zmienia, a co do pozycji spawnu to mozesz zrobic sam Smile


[Obrazek: 6JizTpN.png]

[Obrazek: 31154.png]
03-November-2014 20:37:43
Znajdź wszystkie posty
Młody G.O.L.D Offline
° $ucharek °
************

Liczba postów: 2,258
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Chciałbym.. ale...
To ja wybuduje miejsce na spawn i skrzynki ( i oczywiscie cala mape) ale komendami juz ty sie zajmiesz Smile
03-November-2014 20:39:37
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,824
Dołączył: Oct 2012
2551
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 9.00
Post: #6
RE: Chciałbym.. ale...
Hmm, jakie komendy masz na myśli ?


[Obrazek: 6JizTpN.png]

[Obrazek: 31154.png]
03-November-2014 23:28:16
Znajdź wszystkie posty
Młody G.O.L.D Offline
° $ucharek °
************

Liczba postów: 2,258
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Chciałbym.. ale...
No takie banalne xD

Ja robie miejsce na spawn, Ty komende żeby ludzie się tam respili Tongue
Itp.. Kumasz ? Tongue
04-November-2014 08:35:26
Znajdź wszystkie posty
kuba42 Niedostępny
Vexillifer
**********

Liczba postów: 1,273
Dołączył: Aug 2014
234
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #8
RE: Chciałbym.. ale...
No a ty młody będziesz to robił na singlu czy multi?
04-November-2014 16:45:06
Znajdź wszystkie posty
DjDziadzio Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 9
Dołączył: Oct 2014
1
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Undisclosed

MineGold: 0.00
Post: #9
RE: Chciałbym.. ale...
Moglbym Ci pomoc, ogarniam te komendy, ktore masz na mysli. Mysle, ze moze nam to nawet wyjsc...
;p
04-November-2014 17:36:25
Znajdź wszystkie posty
Minik435 Niedostępny
*Winterfell*

Liczba postów: 1,431
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Minik435

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #10
RE: Chciałbym.. ale...
Kalis wie jak zrobić "tarcze", na których spawnuje się nowo przybyłych graczy.
04-November-2014 17:37:58
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości