Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy to ja mam lagi czy to wina trybu ;???
Autor Wiadomość
RokoPVP Offline
Gram na MS
********

Liczba postów: 736
Dołączył: Jun 2015
165
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
RokoPVP

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 300.00
Post: #1
Czy to ja mam lagi czy to wina trybu ;???
Na trybie jail nie moge nic niszczyc w kopalniach czy to moze byc spowodowane :
- ja mam lagi
- wina trybu
- czy normalny gracz nie moze kopac kilowem VIPA ?

O to som moje przpuszenia tak mi sie tylko wydaje

A o to dowód mój :

https://www.youtube.com/watch?v=snfTTtO8...e=youtu.be
23-December-2015 00:19:43
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
MinecraftJack Offline
Pomocny
****

Liczba postów: 192
Dołączył: Jul 2015
105
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
McJacK1337

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Czy to ja mam lagi czy to wina trybu ;???
Musisz naciskać 2 przyciski myszki jak kopiesz
Oceny: Tirtalx (+1)
23-December-2015 00:37:32
Znajdź wszystkie posty
Vark123 Offline
Żywa Legenda
*************

Liczba postów: 3,074
Dołączył: Aug 2015
945
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Vark123

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 10.00
Post: #3
RE: Czy to ja mam lagi czy to wina trybu ;???
A możliwe jest to, że AC to powoduje? Placki w jednym poście podesłał filmik na YT gdzie jest pokazana różnica grania z AC i bez niego. Może to przez to.

[Obrazek: 13ee8d561e86b20bmed.png]
Oceny: Tirtalx (+1)
23-December-2015 08:05:38
Znajdź wszystkie posty
Camrakor_13 Offline
I Am Legend
*************

Liczba postów: 7,422
Dołączył: Apr 2015
1591
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Camrakor_13

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 119.21
Post: #4
RE: Czy to ja mam lagi czy to wina trybu ;???
@up 2 ma rację.
Zamykam

31 sierpnia ruszają mini konkursy jesienne! Chcesz zostać sponsorem nagród?
Wyślij 10, 200 ile chcesz MG, zostaniesz zapisany w wątku konkursowym jako sponsor!
23-December-2015 08:34:37
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości