Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Excalibur
Autor Wiadomość
Tigerxx56 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 25
Dołączył: Nov 2016
5
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Tigerxx56

MineGold: 0.00
Post: #1
Excalibur
Mam problem z excem poniewaz enchantowalem go z ksionżką ogien 2 polonczylo sie, i jak zawsze sie zbagowal zwykle potrzeba 1 cios żeby sie odbagowało, a ten nie chce się odbagować . ten exc jest na ofertach prosze o naprawienie.
Z góry dziękuje.
Milego dnia.
17-11-2016 11:58:53
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
DominikPL1590 Niedostępny
Wiedza Nadprzyrodzona
************

Liczba postów: 2,060
Dołączył: Oct 2014
521
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
DominikPL1590

MineGold: 0.01
Post: #2
RE: Excalibur
Przecież była tabliczka że nie enchantuje się w Kowadle...

[Obrazek: DominikPL1590.png]
17-11-2016 12:04:22
Znajdź wszystkie posty
Tigerxx56 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 25
Dołączył: Nov 2016
5
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Tigerxx56

MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Excalibur
Enchantuje sie, i tak bylo zawsze. Ten sie nie chce odbugowac, ponieważ jest to exc od SnowPL ma on numer 0 i kili 0 a zabijali tym excem.
17-11-2016 12:06:22
Znajdź wszystkie posty
Dusiek Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 48
Dołączył: Apr 2016
16
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Dusiek

MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Excalibur
(17-11-2016 12:04:22)DominikPL1590 napisał(a):  Przecież była tabliczka że nie enchantuje się w Kowadle...
Od kiedy pamiętam excalibury enchantowało się książkami i tak jak napisał tiger że odbugowywały się po 1 hicie.
17-11-2016 15:47:07
Znajdź wszystkie posty
krystian010 Offline
Błyskotliwy
***

Liczba postów: 139
Dołączył: Aug 2015
Nick na Serwerze:
krystian010

MineGold:
0.00
Post: #5
RE: Excalibur
Jak masz nazwę na "Excalibur" podczas enchantingu czasami wyskakują przed nim jakieś liter (nie pamiętam jakie) to usuń w kowadle te litery żeby był napis "Excalibur" i wtedy spróbuj coś walnąć jeśli to nie pomoże to musi Ci administracja pomóc.
20-11-2016 13:46:11
Znajdź wszystkie posty
wojteksyQ1 Offline
✰Policjant+ MS✰
***********

Liczba postów: 1,352
Dołączył: Sep 2015
314
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
wojteksyQ1

MineGold: 1.00
Post: #6
RE: Excalibur
(17-11-2016 12:04:22)DominikPL1590 napisał(a):  Przecież była tabliczka że nie enchantuje się w Kowadle...

Też właśnie byłem zdziwiony, że enchantują książkami, bo pamiętam jeszcze z czasów craftboard'ów, że tak się nie robiło, no ale tutaj większość tak robi i działa.

[Obrazek: Sygnatura_waenwqx.jpg]
Pomogłem?Zainspirowałem ? Wynagrodź mnie "+"
20-11-2016 13:51:48
Znajdź wszystkie posty
Dusiek Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 48
Dołączył: Apr 2016
16
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Dusiek

MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Excalibur
(20-11-2016 13:51:48)wojteksyQ12 napisał(a):  
(17-11-2016 12:04:22)DominikPL1590 napisał(a):  Przecież była tabliczka że nie enchantuje się w Kowadle...

Też właśnie byłem zdziwiony, że enchantują książkami, bo pamiętam jeszcze z czasów craftboard'ów, że tak się nie robiło, no ale tutaj większość tak robi i działa.
Na CB też enchantowałem w stole, ale już na pierwszym Craftserwerze na 1.7 robiło się to książkami, lepiej jest enchantować w kowadle bo masz pewność że nie będziesz miał takiej drogiej broni zenchantowanej na knocka czy inne beznadziejne enchanty...
21-11-2016 09:51:58
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 5,713
Dołączył: Oct 2012
2180
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

MineGold: 2.00
Post: #8
RE: Excalibur
Enchantujesz exa na własa odpowiedzialność w kowadle.


Subskrybuj mnie:
KalisPro
Spotkasz mnie na:
IP: ts.mineserwer.pl
20-12-2016 10:13:29
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 5,713
Dołączył: Oct 2012
2180
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

MineGold: 2.00
Post: #9
Excalibur
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!



Subskrybuj mnie:
KalisPro
Spotkasz mnie na:
IP: ts.mineserwer.pl
20-12-2016 10:13:32
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości