Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gang home
Autor Wiadomość
sajmon66 Offline
Dyskutant
*****

Liczba postów: 227
Dołączył: Feb 2016
187
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
sajmon66

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1.00
Post: #1
Gang home
Witam po długim rozmyślaniu nad napisaniem tego wątku postanowiłem go napisać
Czy jest taka opcja na dodanie gangsterą możliwość to przenoszenia gang home ponieważ przez moją bezmyślność ustawiłem gang home w złym miejscu i teraz nie da się go ustawić gdzie indziej. Z góry wiem że to moja wina ale jak jest taka opcja to bym prosił o wprowadzenie albo kupna opcji aby właśnie przenosić gang home

Pozdrawiam sajmon66
Oceny: Danio008 (+1), Matikox25 (+1)
20-December-2016 21:40:52
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Deszczyk_Szymon Niedostępny
Banned

Liczba postów: 646
Dołączył: Aug 2016
Nick na Serwerze:
Deszczyk_Szymon

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Gang home
Gang home można ustawić tylko raz. Nie ma opcji zmiany niestety...
20-December-2016 21:52:15
Znajdź wszystkie posty
sajmon66 Offline
Dyskutant
*****

Liczba postów: 227
Dołączył: Feb 2016
187
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
sajmon66

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1.00
Post: #3
RE: Gang home
Witam dlatego się pytam czy jest opcja wprowadzenia aby mogło się przenosić
20-December-2016 21:52:52
Znajdź wszystkie posty
emilluzak Offline
Autorytet
******

Liczba postów: 305
Dołączył: Nov 2016
-13
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
emilluzak

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Gang home
Sajmon żeby przenieść gang czeba sa 2 opcje 1/usunąć gang i zrobić nowy 2/chyba jest taka opcja żeby przenieść gang home za wydanie 500$ CHYBA
20-December-2016 22:09:31
Znajdź wszystkie posty
Dinner Offline
Banned

Liczba postów: 1,514
Dołączył: May 2016
Nick na Serwerze:
Dinner

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 9.50
Post: #5
RE: Gang home
Ustawienie home gangu jest jednorazowe. Nie ma co tu płakać, nawet o ile dobrze pamiętam jak się wpisze /gang to tak jest napisane, że "Uwaga, ustawianie home gangu jest jednorazowe". Jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem to co poradzić.
21-December-2016 14:26:27
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości