Rekrutacja Policja Mineserwer 2017


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gang home
Autor Wiadomość
sajmon66 Offline
Błyskotliwy
***

Liczba postów: 120
Dołączył: Feb 2016
86
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
sajmon66
Post: #1
Gang home
Witam po długim rozmyślaniu nad napisaniem tego wątku postanowiłem go napisać
Czy jest taka opcja na dodanie gangsterą możliwość to przenoszenia gang home ponieważ przez moją bezmyślność ustawiłem gang home w złym miejscu i teraz nie da się go ustawić gdzie indziej. Z góry wiem że to moja wina ale jak jest taka opcja to bym prosił o wprowadzenie albo kupna opcji aby właśnie przenosić gang home

Pozdrawiam sajmon66

sajmon66
&
Czarni Ludzie
Oceny: Danio008 (+1), Matikox25 (+1)
20-12-2016 21:40:52
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Deszczyk_Szymon Niedostępny
⚔ вσѕѕ fσяυм ⚔
******

Liczba postów: 462
Dołączył: Aug 2016
114
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Deszczyk_Szymon
Post: #2
RE: Gang home
Gang home można ustawić tylko raz. Nie ma opcji zmiany niestety...

[Obrazek: image.php?dm=K9K8]
20-12-2016 21:52:15
Znajdź wszystkie posty Odpisz
sajmon66 Offline
Błyskotliwy
***

Liczba postów: 120
Dołączył: Feb 2016
86
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
sajmon66
Post: #3
RE: Gang home
Witam dlatego się pytam czy jest opcja wprowadzenia aby mogło się przenosić

sajmon66
&
Czarni Ludzie
20-12-2016 21:52:52
Znajdź wszystkie posty Odpisz
emilluzak Offline
Pomocny
****

Liczba postów: 165
Dołączył: Nov 2016
7
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
emilluzak
Post: #4
RE: Gang home
Sajmon żeby przenieść gang czeba sa 2 opcje 1/usunąć gang i zrobić nowy 2/chyba jest taka opcja żeby przenieść gang home za wydanie 500$ CHYBA
20-12-2016 22:09:31
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Dinner Offline
Inspiracja
***********

Liczba postów: 1,092
Dołączył: May 2016
353
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Dinner
Post: #5
RE: Gang home
Ustawienie home gangu jest jednorazowe. Nie ma co tu płakać, nawet o ile dobrze pamiętam jak się wpisze /gang to tak jest napisane, że "Uwaga, ustawianie home gangu jest jednorazowe". Jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem to co poradzić.

Jeśli chcesz zobaczyć nową odsłonę Minecraft Counter Strike
to koniecznie musisz odwiedzić mój kanał i grupę na Facebook'u!

Kanał: https://www.youtube.com/channel/UCi_h2pB...j8B1-S8tvA
Grupa: https://www.facebook.com/groups/341009352939695/
21-12-2016 14:26:27
Znajdź wszystkie posty Odpisz



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości