Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gang home
Autor Wiadomość
sajmon66 Offline
Dyskutant
*****

Liczba postów: 226
Dołączył: Feb 2016
186
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
sajmon66

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1.00
Post: #1
Gang home
Witam po długim rozmyślaniu nad napisaniem tego wątku postanowiłem go napisać
Czy jest taka opcja na dodanie gangsterą możliwość to przenoszenia gang home ponieważ przez moją bezmyślność ustawiłem gang home w złym miejscu i teraz nie da się go ustawić gdzie indziej. Z góry wiem że to moja wina ale jak jest taka opcja to bym prosił o wprowadzenie albo kupna opcji aby właśnie przenosić gang home

Pozdrawiam sajmon66

Posiadam kanał na YouTube https://www.youtube.com/channel/UC7F5ovW...NZXAzxpwAw
Gram na Mineserwer.pl
Oceny: Danio008 (+1), Matikox25 (+1)
20-December-2016 21:40:52
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
Deszczyk_Szymon Niedostępny
Banned

Liczba postów: 657
Dołączył: Aug 2016
Nick na Serwerze:
Deszczyk_Szymon

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Gang home
Gang home można ustawić tylko raz. Nie ma opcji zmiany niestety...
20-December-2016 21:52:15
Znajdź wszystkie posty
sajmon66 Offline
Dyskutant
*****

Liczba postów: 226
Dołączył: Feb 2016
186
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
sajmon66

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1.00
Post: #3
RE: Gang home
Witam dlatego się pytam czy jest opcja wprowadzenia aby mogło się przenosić

Posiadam kanał na YouTube https://www.youtube.com/channel/UC7F5ovW...NZXAzxpwAw
Gram na Mineserwer.pl
20-December-2016 21:52:52
Znajdź wszystkie posty
emilluzak Offline
Autorytet
******

Liczba postów: 309
Dołączył: Nov 2016
-13
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
emilluzak

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Gang home
Sajmon żeby przenieść gang czeba sa 2 opcje 1/usunąć gang i zrobić nowy 2/chyba jest taka opcja żeby przenieść gang home za wydanie 500$ CHYBA
20-December-2016 22:09:31
Znajdź wszystkie posty
Dinner Offline
Forumowy Guru
***********

Liczba postów: 1,514
Dołączył: May 2016
Nick na Serwerze:
Dinner

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 8.50
Post: #5
RE: Gang home
Ustawienie home gangu jest jednorazowe. Nie ma co tu płakać, nawet o ile dobrze pamiętam jak się wpisze /gang to tak jest napisane, że "Uwaga, ustawianie home gangu jest jednorazowe". Jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem to co poradzić.
21-December-2016 14:26:27
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości