Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JAIL
Autor Wiadomość
nikodem125 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 9
Dołączył: Nov 2016
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
nikodem125

MineGold: 0.00
Post: #1
JAIL
dlaczego nie mozna awansować na range w jailu? mam nadzieje sie naprawicie to i wszystko bedzie ok WinkHuh
15-November-2016 22:43:54
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Alex Offline
Żywa Legenda
*************

Liczba postów: 4,265
Dołączył: Mar 2016
919
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
alexkox55

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 405.00
Post: #2
RE: JAIL
Jak jesteś vipem to masz odrazu wszystkiego sektory odblokowane i nie masz już co awansować, jak jesteś graczem to poprostu napisz komendę /awansuj i odrazu awansujesz na kolejne sektory, więc to nie jest żaden błąd, jak masz gracza i nie możesz awansować to też pewnie już przeszedłeś wszystkie sektory.

Jeśli o taką rangę ci chodzi jeśli na czacie i tabie są zielone nicki to takie tylko vipy mają musiałbyś kupić vipa do czego zachęcam Wink.
15-November-2016 22:59:31
Znajdź wszystkie posty
nikodem125 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 9
Dołączył: Nov 2016
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
nikodem125

MineGold: 0.00
Post: #3
RE: JAIL
mam range K i wpisuje awansuj ale nie działa
15-November-2016 23:00:15
Znajdź wszystkie posty
Alex Offline
Żywa Legenda
*************

Liczba postów: 4,265
Dołączył: Mar 2016
919
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
alexkox55

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 405.00
Post: #4
RE: JAIL
To wyślij scrennshot z tym błędem jak próbujesz napisać, a będzie łatwiej zrozumieć problem.
15-November-2016 23:01:56
Znajdź wszystkie posty
nikodem125 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 9
Dołączył: Nov 2016
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
nikodem125

MineGold: 0.00
Post: #5
RE: JAIL
a jak sie screena wrzuca?
15-November-2016 23:03:18
Znajdź wszystkie posty
Alex Offline
Żywa Legenda
*************

Liczba postów: 4,265
Dołączył: Mar 2016
919
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
alexkox55

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 405.00
Post: #6
RE: JAIL
Tutaj masz poradnik jak wrzucić screenshota http://mineserwer.pl/Temat-Upload-zdjęć-...-Nie-tylko
Napisz na czacie /awansuj i zrób scrennshot z tym błędem co się wyświetla przy próbie napisania.

A jesteś pewny że masz odpowiednią ilość pieniędzy potrzebnych do awansowania, bo nie pamiętam trzy one są potrzebne :v ?.
15-November-2016 23:08:13
Znajdź wszystkie posty
nikodem125 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 9
Dołączył: Nov 2016
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
nikodem125

MineGold: 0.00
Post: #7
RE: JAIL
nie rozumiem
jak mam to tam wrzucić?
15-November-2016 23:10:33
Znajdź wszystkie posty
Dankings Offline
ⓂⓈ
****

Liczba postów: 198
Dołączył: Aug 2016
57
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Dankings

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #8
RE: JAIL
Wrzuć na zapodaj.net jest to łatwiejsza opcja.

[Obrazek: fp17c6.gif]

#Dankings
15-November-2016 23:26:19
Znajdź wszystkie posty
OlafMiszcz Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 5
Dołączył: Nov 2016
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
OlafMiszcz

MineGold: 0.00
Post: #9
RE: JAIL
chodzi mu o to że jak wpisuje /awansuj czy /rantop to mu pisze że musi mieć range A
16-November-2016 17:15:56
Znajdź wszystkie posty
Alex Offline
Żywa Legenda
*************

Liczba postów: 4,265
Dołączył: Mar 2016
919
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
alexkox55

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 405.00
Post: #10
RE: JAIL
@up to tak tylko pisze osobom co mają vipa na serwerze, w innym przypadku to jest niemożliwe. Bo byłem dziś na jail o 14:00 i nikt z graczy podobnych problemów nie miał.


@edit
Problem pojawił się dzisiaj już zgłoszony http://mineserwer.pl/Temat-MF-JAIL-Brak-...pid184121.
16-November-2016 17:18:34
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości