Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kit vipa
Autor Wiadomość
BanZaNic Offline
Błyskotliwy
***

Liczba postów: 120
Dołączył: Mar 2016
15
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Nie mam

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
Kit vipa
Banan w ostatnim temacie pisał że na SkyWars naprawił kit vip
Więc chciałem go przywołać i nie dało rady taki komunikat wyskoczył
[Obrazek: image.php?dm=LW4R]
Na SkyWars lobby też nie dało przywołać
[Obrazek: image.php?dm=69CL]
Czyżby nas wszystkich Banan oszukał ??

[Obrazek: image.php?di=PL10]
30-08-2016 10:48:52
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
ILoveGameMS Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 26
Dołączył: Aug 2016
13
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
MrLoveGame_3

MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Kit vipa
Może zapomniał zrobić updata lub poprostu jest zajęty trybem 'RealLife', czyli nie ma czasu
30-08-2016 12:43:58
Znajdź wszystkie posty
BanZaNic Offline
Błyskotliwy
***

Liczba postów: 120
Dołączył: Mar 2016
15
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Nie mam

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Kit vipa
Nie żeby mi to przeszkadzało ja tylko poinformowałem o takim błędzie żeby wiedział i sobie zapisał następną rzecz do zrobienia nam się nie spieszy poczekamy Smile
Dodam jeszcze że to jest na serwerze minefox XD

[Obrazek: image.php?di=PL10]
30-08-2016 16:13:31
Znajdź wszystkie posty
alexkox55 Offline
Policja MineFox
*************

Liczba postów: 3,065
Dołączył: Mar 2016
754
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
alexkox55

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 105.00
Post: #4
RE: Kit vipa
Nikt nic nikogo nie oszukiwał, na mineserwer to zrobił na innych zrobi w swoim czasie
Bez pośpiechu

[Obrazek: image.php?di=ZD16]
30-08-2016 16:20:09
Znajdź wszystkie posty
Xadios Offline
Policjant+ RC
******

Liczba postów: 442
Dołączył: Jan 2016
156
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Xadios

MineGold: 10.10
Post: #5
RE: Kit vipa
tak samo jest na RoyalCraft Sad kit vip można jedynie wpisać na lobby skywars'ów, i tak po wejściu na arene itemki znikają

[Obrazek: Xadios.png]
07-09-2016 18:44:05
Znajdź wszystkie posty
Maciej999999 Niedostępny
Banned

Liczba postów: 924
Dołączył: Aug 2016
Nick na Serwerze:
Maciej99999 :D

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #6
RE: Kit vipa
To denerwuje tym ze nie można wykorzystać vipa który tyle kosztowałSad
20-09-2016 07:07:17
Znajdź wszystkie posty
masterekx Offline
Gracz WD
***

Liczba postów: 138
Dołączył: Sep 2016
49
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
masterekx17

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Kit vipa
zapomniał chyba na prawić komedy /kit vip
27-09-2016 16:19:10
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 6,126
Dołączył: Oct 2012
2311
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 7.00
Post: #8
RE: Kit vipa
Owszem było zablokowane na Royalcraf oraz na minecraftowo, odblokowałem po restarcie serwera wszystko bedzie działać jak nalezy


Subskrybuj mnie:
KalisPro
Spotkasz mnie na:
IP: ts.mineserwer.pl
27-09-2016 18:08:31
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości