Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kit vipa
Autor Wiadomość
BanZaNic Offline
Błyskotliwy
***

Liczba postów: 120
Dołączył: Mar 2016
15
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Nie mam

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
Kit vipa
Banan w ostatnim temacie pisał że na SkyWars naprawił kit vip
Więc chciałem go przywołać i nie dało rady taki komunikat wyskoczył
[Obrazek: image.php?dm=LW4R]
Na SkyWars lobby też nie dało przywołać
[Obrazek: image.php?dm=69CL]
Czyżby nas wszystkich Banan oszukał ??

[Obrazek: image.php?di=PL10]
30-August-2016 10:48:52
Znajdź wszystkie posty
ILoveGameMS Offline
Banned

Liczba postów: 27
Dołączył: Aug 2016
Nick na Serwerze:
MrLoveGame_3

MineGold:
0.00
Post: #2
RE: Kit vipa
Może zapomniał zrobić updata lub poprostu jest zajęty trybem 'RealLife', czyli nie ma czasu
30-August-2016 12:43:58
Znajdź wszystkie posty
BanZaNic Offline
Błyskotliwy
***

Liczba postów: 120
Dołączył: Mar 2016
15
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Nie mam

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Kit vipa
Nie żeby mi to przeszkadzało ja tylko poinformowałem o takim błędzie żeby wiedział i sobie zapisał następną rzecz do zrobienia nam się nie spieszy poczekamy Smile
Dodam jeszcze że to jest na serwerze minefox XD

[Obrazek: image.php?di=PL10]
30-August-2016 16:13:31
Znajdź wszystkie posty
Alex Offline
Pomocnik MF
*****

Liczba postów: 4,208
Dołączył: Mar 2016
901
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
alexkox55

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 205.00
Post: #4
RE: Kit vipa
Nikt nic nikogo nie oszukiwał, na mineserwer to zrobił na innych zrobi w swoim czasie
Bez pośpiechu

[Obrazek: image.php?di=3I28]
30-August-2016 16:20:09
Znajdź wszystkie posty
Xadios Offline
Ekspert
*******

Liczba postów: 531
Dołączył: Jan 2016
181
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
sQuadny

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 10.10
Post: #5
RE: Kit vipa
tak samo jest na RoyalCraft Sad kit vip można jedynie wpisać na lobby skywars'ów, i tak po wejściu na arene itemki znikają
07-September-2016 18:44:05
Znajdź wszystkie posty
Maciej999999 Niedostępny
Banned

Liczba postów: 924
Dołączył: Aug 2016
Nick na Serwerze:
Maciej99999 :D

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #6
RE: Kit vipa
To denerwuje tym ze nie można wykorzystać vipa który tyle kosztowałSad
20-September-2016 07:07:17
Znajdź wszystkie posty
masterekx Offline
Gracz WD
***

Liczba postów: 137
Dołączył: Sep 2016
48
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
masterekx17

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Kit vipa
zapomniał chyba na prawić komedy /kit vip
27-September-2016 16:19:10
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,823
Dołączył: Oct 2012
2551
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 9.00
Post: #8
RE: Kit vipa
Owszem było zablokowane na Royalcraf oraz na minecraftowo, odblokowałem po restarcie serwera wszystko bedzie działać jak nalezy


[Obrazek: 6JizTpN.png]

[Obrazek: 31154.png]
27-September-2016 18:08:31
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości