Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komenda
Autor Wiadomość
MevreyQ Niedostępny
God's Skill

Liczba postów: 295
Dołączył: Aug 2016
Nick na Serwerze:
MevreyQ

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
Komenda
Na serwerze MS, na WD2 nie działa komenda /wymiana, nie da sie naprawić różdzki (prawym przyciskiem tez sie nie da naprawic).
24-May-2017 17:28:44
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
salay2007 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 19
Dołączył: May 2017
-10
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
salay2007

MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Komenda
Zwracam się ztym samym problem co MevreyQ komenda /wymiana nie działa od dłuższego czasu.Prosiłbym aby ten błąd
został jak najszybciej naprawiony.

Pozdrawiam salay2007
Oceny: CZARDIG (-1)
25-May-2017 20:30:33
Znajdź wszystkie posty
filiper181 Offline
✰NoLife✰
****

Liczba postów: 150
Dołączył: Aug 2016
31
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
filiper181

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Komenda
Od niedawna rozdzki naprawia się klikając prawym przyciskiem myszy Smile

Spotkasz mnie na:
- WD
- RPG
- WVSP
Na minefox.pl!
07-June-2017 21:25:10
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Niedostępny
Emerytura:P
*************

Liczba postów: 9,122
Dołączył: Oct 2012
2622
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 39.00
Post: #4
RE: Komenda
Sprawdzałem komenda działa jak i na wd1 jak i na wd2

Kliknij tutaj :3 --> Ooo tuuu tu jest free miodek
08-June-2017 08:17:26
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Niedostępny
Emerytura:P
*************

Liczba postów: 9,122
Dołączył: Oct 2012
2622
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 39.00
Post: #5
Komenda
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!


Kliknij tutaj :3 --> Ooo tuuu tu jest free miodek
08-June-2017 08:17:29
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości