Rekrutacja Policja Mineserwer 2017


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
Autor Wiadomość
Rafal1997PL Offline
Pomocny
****

Liczba postów: 161
Dołączył: Apr 2016
34
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Rafal1997PL
Post: #11
RE: M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
Super post. Zrób kolejny unboxing noża taktycznego. Mógłbyś też sprawdzić czy wytrzyma w ogniu XD albo czy spali się w lawie lub zniknie po wybuchu XDDD. Pozdrawiam hardbass pochodzi z Serbii. XD
04-01-2017 13:46:43
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Aberforth Online
Dyskutant
*****

Liczba postów: 259
Dołączył: May 2016
239
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Aberforth
Post: #12
RE: M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=GW1P
Wasze pozytywne oceny, tudzież komentarze - zadecydowały...
Więc nie mogłem odmówić Wam tego..

PSG-1 - UNBOXING, RECENZJA

Uwaga! Materiał został stworzony tylko i wyłącznie w celach humorystycznych i nie ma na celu obrażenia nikogo! I pamiętajcie! Nie ma 6 plusów - nie ma kolejnej recenzji. To żart, by nikt się nie czepiał.

Witam.
Przedmiotem dzisiejszego unboxingu - będzie - P*ZGACZ-1
O ile mi wiadomo jest to snajperka, a kupiłem ją niedawno w Tanich Militariach. Jak w ostatnim odcinku, zaczniemy sobie - od opakowania.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=VI45
Nasza broń zapakowana jest w taki sześcienny karton, wygląda on solidnie.
Z wierzchu mamy nazwę produktu, jest to PSG-1.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=ZYIY
Natomiast na przedzie opakowania, możemy zobaczyć jak wygląda nasza snajperka.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=JFBM
Zobaczmy co mamy po bokach kartonu..
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=5R93
Jest tutaj jakieś hasło, "Nigdy nie strzelam po alkoholu". Oczywiście sprawdzimy to sobie, gdyż nie bardzo wierzę producentom po tym co znalazłem, a raczej czego brak znalazłem w poprzednim unboxingu.
Z drugiej zaś strony mamy markę produktu, są to drogie militaria, ponieważ za ten sh*t zapłaciłem aż 10'000$.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=74C4
Sprawdźmy jeszcze co znajduje się z tyłu pudełka, ponieważ widziałem tam najwięcej rzeczy do omówienia.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=RX4U
Jak widzimy mamy tutaj obowiązkowy cerftyfikat CE, pamiętajcie by zawsze sprawdzić czy Wasza nowa zabawka go posiada. Z kolei na dole widzimy kod kreskowy. Obok tego mamy jakiś QR Code do zeskanowania naszym srajfonem firmy nadgryzionego jabłka, chociaż ja osobiście posiadam szajsunga. Szczerze mówiąc, nie sprawdzałem - ale wydaje mi się, że odwołuje on do jakichś ruskich p***li. Mamy tu jeszcze oznakowanie, że produkt jest bezpieczny dla dziecka, by zatroskane mamy mogły z łatwością wybrać odpowiedni prezent urodzinowy swojej pociesze.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=L6JX
Właściwie, gdybym nie umiał czytać, pomyślałbym, że to jakiś znak "Bezpieczny dla trzody", albo znak zamieszczany na opakowaniach żarcia dla świń. W sumie, to mógłby być dobry unboxing.
Teraz sobie naszą broń - wypakujemy. Tym razem opakowanie zdaje się na tyle solidne, że będę musiał użyć - profesjonalniejszych narzędzi.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=8I35
Ok, jesteśmy już spowrotem na naszej podłodze.
Tak wygląda nasze odpakowane PSG.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=R4HJ
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=LYM4
Teraz, w ramach ciekawostek, przeprowadzimy kilka testów tej broni.
1.TEST EKSPLOZJI.
Przygotowałem sobie już narzędzie, będzie to działko obrotowe, mam kilka w piwnicy..
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=33W5
A więc.. przechodzimy do testu. Przepraszam za to białe gó*no, które wcięło się w kadr. To chyba Tnt.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=FLAU
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=HLOG
Jak widzicie, nasza broń przetrwała bez szwanku ten test, jedynie trochę ją rzuciło po ziemi, co jest oczywiście zaletą produktu.
2.TEST CHEMIKALII
Do tego testu przygotowałem już roztwór wodorotlenku sodu, polecam..
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=1DX8
Teraz wystarczy, że wy*****olimy nasze PSG do tego właśnie trunku.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=M4L3
Niestety nie udało mi się tego uchwycić, lecz musicie uwierzyć mi na słowo, że nasze PSG w zetknięciu z roztworem się spaliło xD. Polecam. Do dalszych testów przejdziemy, kiedy dostanę od Was dotację na kolejne PSG.
Oczywiście to był tylko suchar, mam zapasowe na takie właśnie interesujące zdarzenia...
Dalsze ciekawostki są już zwyczajne. Jako pierwsza ciekawostka policzymy ile pikseli szarych i ile czarnych składa się na nasze PSG.
1,2,3,4,5... PSG składa się z 47 pikseli czarnych.
Oraz z 1,2,3,4,5,6,7,....34 pikseli szarych.
Ciekawostka numer 2:
PSG umożliwia nam liczne zabawy, przykłady tych zabaw macie tutaj.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=O0YT
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=U1FI
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=O21G
Jak widzicie, ten tutaj nawet się zapalił. (Pomijając fakt, że został przeze mnie trzaśnięty shotgunem.)
https://zapodaj.net/b585b0be0af28.png.html
Jeśli ktoś jest ciekaw, jakie taktyki można wykorzystać, by tak się właśnie bawić - zapraszam do Akademii Taktycznej.
Spójrzcie, są tu informacje napisane na naszej broni i muszę stwierdzić, że od razu pachnie mi tutaj oszustwem.
https://zapodaj.net/b5e477fde2607.png.html
Niestety, mimo usilnego szukania nie znalazłem możliwości zmiany długości, co jest ogromną wadą i oszustwem ze strony sprzedającego. Do tego etykieta mówi, że nasza broń zadaje zwyczajnie 6 HP, a za headshot 2 x więcej. Dokonałem pomiaru i do ch*****ery zadaje 11 zamiast 12 HP, co to ma być! Zostałem brutalnie oszukany już po raz drugi.
Myślę, że należy skontaktować się z producentem i wyjaśnić całą sprawę.
https://zapodaj.net/2e9e1e677ce31.png.html
Już się loguję..
https://zapodaj.net/fff647495a6f3.png.html
Proszę, oto moja wiadomość, akurat chyba natrafiłem na producenta sprawdzającego pocztę...
https://zapodaj.net/1f6ac83c3c1db.png.html
Cóż, jak widać to moja wina, że informacje zawarte na przedmiocie są całkowicie błędne... Moim zdaniem niedopatrzenie to ma na celu tylko wyłudzenie pieniędzy i jest bardzo poważną - wadą produkcyjną. Polecam na przyszłość pożyczyć od kogoś produkt zanim go kupicie, i sprawdzić, czy sprzedający i tym razem Was nie strolluje.
Myślę, że mamy już dostateczną opinię na temat tego przedmiotu.
Podsumowując
PSG-1 ma sporo wad, jednak znajdą się też zalety.
Do zalet zaliczymy to, że jest efektowne na nooby. Warto też powiedzieć o tym, że broń ta jest odporna na wszelkiego rodzaju wybuchy. Nie powinniście się też martwić o przesyłkę, gdyż paczka jest bardzo solidna i twarda, więc nadaje się, by trzasnąć nią w czerep jakiegoś pa***nta.
Z kolei jeśli chodzi o wady, to oczywiście zostałem o*****ny na hajs, ponieważ przedmiot nie zgadza się z informacjami na etykiecie, a producent zdaje się tym nie przejmować. Dodatkowo, snajperka ta jest bardzo droga, a amunicja do niej również nie słynie z niskiej ceny.
https://www.youtube.com/watch?v=mG0YrXT2stM
Może warto sprawdzić tutaj, napewno uzyskamy amunicję do snajperki w codziennie niskiej cenie.
Dodatkowo, jeśli spadniecie na parkourze do kenjego wasza broń może się lekko ugrillować. Dodam też, że trzeba często przeładowywać, gdyż snajperka ta ma bardzo mały magazynek.
https://zapodaj.net/648812edb2261.png.html
Dlatego też myślę, że będę tutaj zmuszony wystawić tu nieco niższą ocenę, a będzie to..
5/10

[Obrazek: image.php?di=JDLZ]
Oceny: TrooxPL (+1), SuicideSquad (+1), Maciej999999 (+1), marcinek899 (+1), kiroPL (+1), Dinner (+1), PSmith15 (+1)
04-01-2017 22:03:31
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Dinner Online
Inspiracja
***********

Liczba postów: 1,089
Dołączył: May 2016
340
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Dinner
Post: #13
RE: M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
Hehe fajnie sie czyta, a co najważniejsze, mądre, przemyślane, sensowne porady! Big Grin Dzięki Tobie wiem, że nie opłaca się kupować najlepszej snajpy na servie xd

Jeśli chcesz zobaczyć nową odsłonę Minecraft Counter Strike
to koniecznie musisz odwiedzić mój kanał i grupę na Facebook'u!

Kanał: https://www.youtube.com/channel/UCi_h2pB...j8B1-S8tvA
Grupa: https://www.facebook.com/groups/341009352939695/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2017 22:13:56 przez Dinner.)
04-01-2017 22:13:33
Znajdź wszystkie posty Odpisz
kiroPL Online
Pomocny
****

Liczba postów: 169
Dołączył: Nov 2016
81
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
kiroPL
Post: #14
RE: M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
TO JEST BOSKIE!
Piz*acz-1 - leżę i kwiczę Big Grin
I więcej info na pudełku...



Dlatego jest plus kolejny ;p
Next - Magnum lub Myśliwska Big Grin

[Obrazek: image.php?di=ERHK]

Pozdrawiam, kiroPL Wink
04-01-2017 22:20:39
Znajdź wszystkie posty Odpisz
marcinek899 Niedostępny
xHatekx
*********

Liczba postów: 753
Dołączył: Aug 2015
110
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
NUB.
Post: #15
RE: M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
Mówiąc szczerze to nie było wgl śmieszne. Ale dam plusa...

''Co znaczyło słowo gogowie? - Pedagogowie'' - Marcin3k J.polski.
04-01-2017 22:50:36
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Kornelka Online
Policjantka+MS♘
***********

Liczba postów: 1,858
Dołączył: Nov 2015
477
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
xKornelka
Post: #16
RE: M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=O0YT
Tuu ktoś przeklinaa
Jest ok

[Obrazek: m9FhyNt.png]
04-01-2017 22:53:30
Znajdź wszystkie posty Odpisz
pingwin468 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 8
Dołączył: Dec 2016
4
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
pingwin468
Post: #17
RE: M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
Zrob poradnil na mysliwska Wink fajne, piz*acz-1 xD
04-01-2017 22:55:36
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Dinner Online
Inspiracja
***********

Liczba postów: 1,089
Dołączył: May 2016
340
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Dinner
Post: #18
RE: M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
(04-01-2017 22:53:30)Kornelka napisał(a):  http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=O0YT
Tuu ktoś przeklinaa
Jest ok
Hehe Kornelka zgadnij czemu, Tongue Bo właśnie tak się ta zabawa kończy, zawsze się znajdą tacy, którzy będą płakać, a inni będę mieli z tego bekę i frajdę Tongue

Jeśli chcesz zobaczyć nową odsłonę Minecraft Counter Strike
to koniecznie musisz odwiedzić mój kanał i grupę na Facebook'u!

Kanał: https://www.youtube.com/channel/UCi_h2pB...j8B1-S8tvA
Grupa: https://www.facebook.com/groups/341009352939695/
04-01-2017 23:06:18
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Maciej999999 Niedostępny
☆ Policja MF ☆
*********

Liczba postów: 915
Dołączył: Aug 2016
278
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Maciej99999 :D
Post: #19
RE: M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
Klimat rodem z jutuba hehe

Graczy Clash Royale zapraszam do mojego Clanu:
MineFoxTeam

"Kto pod kim dolki kopie.... sam dostaje bana [Obrazek: e6436]" ~Admin 13.01.2017
04-01-2017 23:12:33
Znajdź wszystkie posty Odpisz
TrooxPL Online
✰✰✰αs ғσяυм✰✰✰
****

Liczba postów: 193
Dołączył: Aug 2016
59
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
TrooxPL
Post: #20
RE: M60 - UNBOXING, RECENZJA, PORADY
Spox poradnik dla początkujących lub dla tych co niewiedzą jakie PSG ma zalety oraz wady Wink. Plusik for you

[Obrazek: image.php?dm=VBOZ]
05-01-2017 16:42:06
Znajdź wszystkie posty Odpisz



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości