Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[MS] błąd
Autor Wiadomość
Login3211 Offline
Banned

Liczba postów: 60
Dołączył: Aug 2017
Nick na Serwerze:
x_Crafter_x ^_^

MineGold:
0.00
Post: #1
[MS] błąd
Witam. Gdy się zespawni na SG dostaje się kamienne narzędzia zanim się arenke wybierze
31-August-2017 20:36:38
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,315
Dołączył: Oct 2012
2363
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 7.00
Post: #2
RE: [MS] błąd
opisz lepiej swój problem.


Subskrybuj mnie:
KalisPro
Spotkasz mnie na:
IP: ts.mineserwer.pl
01-September-2017 09:53:49
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Login3211 Offline
Banned

Liczba postów: 60
Dołączył: Aug 2017
Nick na Serwerze:
x_Crafter_x ^_^

MineGold:
0.00
Post: #3
RE: [MS] błąd
Gdy wchodzę na tryb SurvivalGames (spawn) dostaję kamienne narzędzia
01-September-2017 10:11:42
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Login3211 Offline
Banned

Liczba postów: 60
Dołączył: Aug 2017
Nick na Serwerze:
x_Crafter_x ^_^

MineGold:
0.00
Post: #4
RE: [MS] błąd
@refresh
03-September-2017 09:22:20
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Login3211 Offline
Banned

Liczba postów: 60
Dołączył: Aug 2017
Nick na Serwerze:
x_Crafter_x ^_^

MineGold:
0.00
Post: #5
RE: [MS] błąd
@refesh?
05-September-2017 07:06:03
Znajdź wszystkie posty Odpisz
lokwsn Niedostępny
Policja MS
*********

Liczba postów: 853
Dołączył: Aug 2016
334
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
lokwsn

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #6
RE: [MS] błąd
Masz po wejściu na tryb /kit tools .

Sygna będzie pusta, bo nie chce na niej nic mieć Wink
05-September-2017 07:13:12
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Login3211 Offline
Banned

Liczba postów: 60
Dołączył: Aug 2017
Nick na Serwerze:
x_Crafter_x ^_^

MineGold:
0.00
Post: #7
RE: [MS] błąd
Nie muszę tego wpisywać. Weźcie to usuńcie
05-September-2017 15:09:44
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Michal01010 Offline
Autorytet
******

Liczba postów: 404
Dołączył: Feb 2015
174
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Michal01010

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 7,100.00
Post: #8
RE: [MS] błąd
Chodzi mu o to że na serwerze nie zostały wyłączone domyślne przyznawane narzędzia z Essentiala przy pierwszym wejściu do gry.

Mój kanał na YouTube» https://www.youtube.com/channel/UCehZCnK...ClvWpI9m2A

Pozdrawiam

[Obrazek: 0Mw4Irv.jpg]
05-September-2017 16:58:26
Website Znajdź wszystkie posty Odpisz
Login3211 Offline
Banned

Liczba postów: 60
Dołączył: Aug 2017
Nick na Serwerze:
x_Crafter_x ^_^

MineGold:
0.00
Post: #9
RE: [MS] błąd
Mi się pojawiają za każdym razem ;x
05-September-2017 19:12:44
Znajdź wszystkie posty Odpisz



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości