Rekrutacja Policja Mineserwer 2017


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mapa na Skywarsy!!
Autor Wiadomość
_Slodka_Julka_ Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 56
Dołączył: Aug 2015
61
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
_Slodka_Julka_
Post: #1
Heart Mapa na Skywarsy!!
Zrobiłam z przyjaciółką mapkę na skywarsy na serwerze mineserwer.pl Wink) Link do ss'a Wink http://mineserwer.pl/uploadzdjec/?pt=Z8FP

Mapka zrobiona przez : Mimka98 i _Slodka_Julka_ Heart
Mapka zrobiona na serwerze Mineserwer.pl na creative 1
Oceny: Ninja_Master (+1), LordVoldemort (+1), Wiki333 (+1), Zjarany12xD (+1), gizmog23 (+1), Hutron (+1), Artur (+1), Bedi (+1), mistrzplackiiii (+1), Placek (+1), GandalfTheGrey (+1), Kapo44 (+1), DzikaRyba (+1), Camrakor_13 (+2)
20-03-2016 22:05:32
Znajdź wszystkie posty
DominikPL1590 Niedostępny
Pomocnik+ RC
******

Liczba postów: 1,934
Dołączył: Oct 2014
485
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
DominikPL1590
Post: #2
RE: Mapa na Skywarsy!!
No mapka niczego sobie ale linka by się przydało dać do pobrania i tak nie będzie jej na serwie bo "nie ma kto jej ustawić"
Oceny: _Slodka_Julka_ (+1), mimka98 (+1)
20-03-2016 22:35:47
Znajdź wszystkie posty
_Slodka_Julka_ Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 56
Dołączył: Aug 2015
61
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
_Slodka_Julka_
Post: #3
RE: Mapa na Skywarsy!!
(20-03-2016 22:35:47)DominikPL1590 napisał(a):  No mapka niczego sobie ale linka by się przydało dać do pobrania i tak nie będzie jej na serwie bo "nie ma kto jej ustawić"

Mapka jest zrobiona na creative 1 na Mineserwer.pl
Oceny: mimka98 (+1)
20-03-2016 22:48:08
Znajdź wszystkie posty
MrRayqq Niedostępny
■★■Soundwave■★■
***********

Liczba postów: 1,774
Dołączył: Dec 2014
1180
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
MrRayqq
Post: #4
RE: Mapa na Skywarsy!!
Mapa nawet ładna, mi się podoba 9/10
Oceny: _Slodka_Julka_ (+1), mimka98 (+1)
20-03-2016 22:59:20
Znajdź wszystkie posty
LordVoldemort Niedostępny
☆ Fเfค ๓ครՇєг ☆
***********

Liczba postów: 1,298
Dołączył: Sep 2015
409
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
LordVoldemort
Post: #5
RE: Mapa na Skywarsy!!
Julka, a powiedz mi czy dałbyś radę przenieść działkę z CV na SW?

Musisz zbudować coś oryginalnego i coś co musi być na Twoim własnym świecie Smile

Ale poza tym, to mapka 8/10 ;*

[Obrazek: image.php?di=HHHS]
Znajdziesz mnie na serwerze MineSerwer.pl!
Jeżeli masz problem napisz do mnie w prywatnej wiadomości!
http://mineserwer.pl/Temat-Budowla-Wielk...#pid207891
Oceny: _Slodka_Julka_ (+1), mimka98 (+1)
20-03-2016 23:01:14
Znajdź wszystkie posty
_Slodka_Julka_ Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 56
Dołączył: Aug 2015
61
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
_Slodka_Julka_
Post: #6
RE: Mapa na Skywarsy!!
(20-03-2016 23:01:14)LordVoldemort napisał(a):  Julka, a powiedz mi czy dałbyś radę przenieść działkę z CV na SW?

Musisz zbudować coś oryginalnego i coś co musi być na Twoim własnym świecie Smile

Ale poza tym, to mapka 8/10 ;*

Wiem , ale Kalis lub Banan by coś ogarnął ;D .
Oceny: mimka98 (+1)
20-03-2016 23:11:23
Znajdź wszystkie posty
LordVoldemort Niedostępny
☆ Fเfค ๓ครՇєг ☆
***********

Liczba postów: 1,298
Dołączył: Sep 2015
409
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
LordVoldemort
Post: #7
RE: Mapa na Skywarsy!!
Pracowałaś kiedyś na World Edit?

Wystarczy zaznaczyć siekierą teren mapy oraz przenieść ją w gotowe już miejsce dla mapki do którego miałby dostęp tylko Kalis i ją tam wkleić Smile

Prosta zabawa
//copy
//paste

Usunąć jeszcze tylko ziemię na dole i jest ok ;p

[Obrazek: image.php?di=HHHS]
Znajdziesz mnie na serwerze MineSerwer.pl!
Jeżeli masz problem napisz do mnie w prywatnej wiadomości!
http://mineserwer.pl/Temat-Budowla-Wielk...#pid207891
Oceny: mimka98 (+1)
20-03-2016 23:13:51
Znajdź wszystkie posty
_Slodka_Julka_ Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 56
Dołączył: Aug 2015
61
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
_Slodka_Julka_
Post: #8
RE: Mapa na Skywarsy!!
(20-03-2016 23:13:51)LordVoldemort napisał(a):  Pracowałaś kiedyś na World Edit?

Wystarczy zaznaczyć siekierą teren mapy oraz przenieść ją w gotowe już miejsce dla mapki do którego miałby dostęp tylko Kalis i ją tam wkleić Smile

Prosta zabawa
//copy
//paste

Usunąć jeszcze tylko ziemię na dole i jest ok ;p


Pracowałam , Pracowałam ... ;D Ale moim zdaniem to nie jest takie łatwe ;D
20-03-2016 23:16:09
Znajdź wszystkie posty
MrRayqq Niedostępny
■★■Soundwave■★■
***********

Liczba postów: 1,774
Dołączył: Dec 2014
1180
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
MrRayqq
Post: #9
RE: Mapa na Skywarsy!!
(20-03-2016 23:11:23)_Slodka_Julka_ napisał(a):  Wiem , ale Kalis lub Banan by coś ogarnął ;D .

Banan niestety na takie rzeczy czasu nie ma by się bawić w dodawanie a następnie poprawianie mapek na SW.
Dobrze by było, a nawet wspaniale by było jeśli byś zbudowała taką ładną mapę na singleplayer lub na prywatnym serwerze za pomocą WorldEdita lub VoxelSnipera.
Taką gotową mapkę bez problemu można by byłó wrzucić, jednak jeśli mapa jest budowana na creative to tu tworzą się problemy i trzeba by było dużo się nakombinować aby tą mape ujawnić na światło dzienne i by działała.
Oceny: _Slodka_Julka_ (+1)
20-03-2016 23:18:10
Znajdź wszystkie posty
_Slodka_Julka_ Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 56
Dołączył: Aug 2015
61
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
_Slodka_Julka_
Post: #10
RE: Mapa na Skywarsy!!
Wiem, wiem ale nie ogarniam singla ... ;/ Jeżeli mam tą mapę sama robić to nie dziękuję , to był pomysł mojej Przyjaciółki mimki98 na tą mapę a jeżeli mam ją robić bez niej to naprawdę dziękuje ;/

Dobra ja już kończę . Pa pa ;c
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2016 23:22:14 przez _Slodka_Julka_.)
Oceny: Ziomeczek112124 (+1)
20-03-2016 23:20:23
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości