Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działa
Autor Wiadomość
Kacperhab01@o2 Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2015
-4
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
hahajot

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
Nie działa
Co jakiś czas creatve 1 nie działa
Cały czas pisze Could not Connect to default or fallback server , please try again later: java.NET.Connectexception
21-November-2015 13:26:28
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
MrDemonik22352 Niedostępny
☆ Legenda WD ☆

Liczba postów: 1,415
Dołączył: Nov 2015
Nick na Serwerze:
Demonik22352

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 300.00
Post: #2
RE: Nie działa
To ić na creative 2 albo 3 .
21-November-2015 13:28:20
Website Znajdź wszystkie posty
Kacperhab01@o2 Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2015
-4
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
hahajot

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Nie działa
Nie bo na 1 mam działkę rozbudowaną
Ps co chwilę coś nie działa
21-November-2015 13:33:19
Znajdź wszystkie posty
MrDemonik22352 Niedostępny
☆ Legenda WD ☆

Liczba postów: 1,415
Dołączył: Nov 2015
Nick na Serwerze:
Demonik22352

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 300.00
Post: #4
RE: Nie działa
Może coś dodają/rozbudowują na creative 1 .
21-November-2015 13:34:52
Website Znajdź wszystkie posty
Kacperhab01@o2 Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2015
-4
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
hahajot

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Nie działa
No może
21-November-2015 13:38:12
Znajdź wszystkie posty
vadtrex Offline
Geniusz
********

Liczba postów: 737
Dołączył: Aug 2015
122
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
vadtrex

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #6
RE: Nie działa
(21-November-2015 13:26:28)Kacperhab01@o2 napisał(a):  Co jakiś czas creatve 1 nie działa
Cały czas pisze Could not Connect to default or fallback server , please try again later: java.NET.Connectexception

Jest wyłączony serwer za jakieś 2-3 godziny włączą.

[Obrazek: C8BIeha.png]
21-November-2015 13:42:55
Znajdź wszystkie posty
Kacperhab01@o2 Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2015
-4
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
hahajot

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Nie działa
Aha... Ok
21-November-2015 13:43:26
Znajdź wszystkie posty
ROFO Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 21
Dołączył: Nov 2015
-2
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ROFO

MineGold: 0.00
Post: #8
RE: Nie działa
No coś nie działa :\
____________________________
Mój nick w minecraft: ROFO
Nick na TS3: ROFO
Spotkasz mnie najczęściej na trybie : Creative 2

;D
24-November-2015 20:22:32
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości