Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noc Na Creative
Autor Wiadomość
MalinowyKrol Offline
~MultiKonciarz Roku~

Liczba postów: 106
Dołączył: Nov 2014
Nick na Serwerze:
Male

MineGold:
0.00
Post: #1
Noc Na Creative
Drodzy Gracze. Dzisiaj Zauważyłem Pewien Błąd Serwera Creative.
Błąd Polega Na Tym Że Zamiast Dnia Jest Noc Na Creative.
Przesyłam SS Tego Błędu.
[Obrazek: image.php?dm=U555]
KalisPro Napraw Ten Błąd Proszę
12-November-2014 14:22:33
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
Młody G.O.L.D Offline
° $ucharek °
************

Liczba postów: 2,260
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Noc Na Creative
Założyciel tematu prosil mnie zebym sie tu wypowiedzial.
wiec... ARIH TO NIE BEDZIE BEZSENSOWNY SPAM.
Ekhem. Moim zdaniem na Creative powinna normalnie byc noc i dzie.
Bo ciagle jedna pora dnia to gufno :F
12-November-2014 19:16:25
Znajdź wszystkie posty
MalinowyKrol Offline
~MultiKonciarz Roku~

Liczba postów: 106
Dołączył: Nov 2014
Nick na Serwerze:
Male

MineGold:
0.00
Post: #3
RE: Noc Na Creative
Oczywiście Że Powinny Być Pory Dnia I Nocy Tak Jak Na MineFoxie
12-November-2014 19:25:00
Znajdź wszystkie posty
kuba42 Niedostępny
Vexillifer
**********

Liczba postów: 1,274
Dołączył: Aug 2014
234
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Noc Na Creative
No może ale ja wolę trochę dzień żeby był bo w nocy się ciężko buduje
12-November-2014 19:38:22
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,314
Dołączył: Oct 2012
2364
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 7.00
Post: #5
RE: Noc Na Creative
Ja już własnie pisze plugin aby było można zrobić sobie samemu albo dzień albo noc zależnie jak kto w danej chwili chce


Subskrybuj mnie:
KalisPro
Spotkasz mnie na:
IP: ts.mineserwer.pl
12-November-2014 21:33:17
Znajdź wszystkie posty
MalinowyKrol Offline
~MultiKonciarz Roku~

Liczba postów: 106
Dołączył: Nov 2014
Nick na Serwerze:
Male

MineGold:
0.00
Post: #6
RE: Noc Na Creative
KalisPro Czyli Jak Będzie Można To Robić?.
12-November-2014 21:49:43
Znajdź wszystkie posty
kuba42 Niedostępny
Vexillifer
**********

Liczba postów: 1,274
Dołączył: Aug 2014
234
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Noc Na Creative
np: piszesz /time set day i ty widzisz dzień a inny np ma ustawioną noc i widzi noc
12-November-2014 22:29:50
Znajdź wszystkie posty
MalinowyKrol Offline
~MultiKonciarz Roku~

Liczba postów: 106
Dołączył: Nov 2014
Nick na Serwerze:
Male

MineGold:
0.00
Post: #8
RE: Noc Na Creative
kuba42 Ale Nie Mamy Do Tego Permisji.
14-November-2014 12:22:42
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,314
Dołączył: Oct 2012
2364
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 7.00
Post: #9
RE: Noc Na Creative
bo chyba napisałem ze to dopiero pisze ?
14-November-2014 13:07:49
Znajdź wszystkie posty
kuba42 Niedostępny
Vexillifer
**********

Liczba postów: 1,274
Dołączył: Aug 2014
234
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #10
RE: Noc Na Creative
Kalis ja wiem a ale mi chodzi że jak kalis zrobi to co robi te wtedy będziesz mógł a lbo jakimś innym sposobem to był przykład
14-November-2014 15:39:25
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości