Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Połączenie
Autor Wiadomość
orzeszek185 Offline
★★Ninja★★
*****

Liczba postów: 273
Dołączył: Nov 2014
77
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
Exclamation Połączenie
Witam, mam pewien problem...

Komputer mój ma 6 lat, strasznie laguje MC włącza mi się po 10-20min.

Gdy na MS lub na innym serwie pogram więcej niż 10min to gdy się rozłączne nie mam połączenia, i muszę wyłączać MC i go znowu włączać to zajmuje mi do 30min

Jest to bardzo denerwujace...

Czy ktoś by mi powiedział jak zrobić żeby mieć te połączenie???

Proszę o pomoc

Banana
Banana
Banana
TU LEBERA KONA PAPAJA
05-February-2015 09:54:35
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Piotrovsky Offline
Moderator Forum
******

Liczba postów: 8,088
Dołączył: Dec 2014
2904
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Piotrovsky

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Połączenie
Dotyczy to tylko Minecrafta, czy na innych grach ten sam problem? Zaktualizuj w pierwszej kolejności javę - korzystałem ze starej wersji, po aktualizacji lepiej działało.
Czy podczas gry pobierasz jakieś dane? Torrenty itp? Czy działa coś innego w tle co może kompa obciążać?

[Obrazek: kotekeo0lq3.jpg]
05-February-2015 10:13:58
Znajdź wszystkie posty
SkyLifeV Niedostępny
★ WarLord ★
**********

Liczba postów: 1,475
Dołączył: Jun 2014
371
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Połączenie
(05-February-2015 09:54:35)orzeszek185 napisał(a):  Witam, mam pewien problem...

Komputer mój ma 6 lat, strasznie laguje MC włącza mi się po 10-20min.

Gdy na MS lub na innym serwie pogram więcej niż 10min to gdy się rozłączne nie mam połączenia, i muszę wyłączać MC i go znowu włączać to zajmuje mi do 30min

Jest to bardzo denerwujace...

Czy ktoś by mi powiedział jak zrobić żeby mieć te połączenie???

Proszę o pomoc

1. Jak masz stary komputer to sie nie dziw czemu gra odmawia ci "pelnego posluszenstwa", masz sprzet ze przestazalo architektura, polecam zaopatrzyc sie w nowy pc

2. Sprawdz czy zapora systemu / antywirus nie probuje blokowac grze dostepu do internetu.
05-February-2015 10:18:09
Znajdź wszystkie posty
orzeszek185 Offline
★★Ninja★★
*****

Liczba postów: 273
Dołączył: Nov 2014
77
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Połączenie
Dobra pobiore jave a ten antyvirus to chyba nie blokuje mi MC ale thx za pomoc lecą Repki

PS: Naszczęście w planach mam kupić nowy komputer.Tongue

Banana
Banana
Banana
TU LEBERA KONA PAPAJA
05-February-2015 10:23:12
Znajdź wszystkie posty
Piotrovsky Offline
Moderator Forum
******

Liczba postów: 8,088
Dołączył: Dec 2014
2904
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Piotrovsky

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Połączenie
6 lat to wcale nie tak sporo, mój procek i ramy są z 2008 Wink
orzeszek185 - podaj konfigurację, bo tak to raczej wróżenie z fusów. Wtedy można określić czy to wina części, czy może gdzieś indziej jest problem.

[Obrazek: kotekeo0lq3.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-February-2015 10:28:33 przez Piotrovsky.)
05-February-2015 10:24:39
Znajdź wszystkie posty
orzeszek185 Offline
★★Ninja★★
*****

Liczba postów: 273
Dołączył: Nov 2014
77
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #6
RE: Połączenie
Dobra problem rozwiazanySmile

Wystarczylo pobrac najnowsza jave

Do zamkniecia

Banana
Banana
Banana
TU LEBERA KONA PAPAJA
06-February-2015 16:25:25
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości