Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem
Autor Wiadomość
wojteksz03 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 20
Dołączył: Jan 2015
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #1
Problem
Witam chce powiedzieć że nie działa komenda /money.
26-February-2015 11:49:40
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
kuba42 Niedostępny
Vexillifer
**********

Liczba postów: 1,273
Dołączył: Aug 2014
234
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Problem
Yyyy działa
Cały czas
Ale na lobby nie działa

Nick w grze: kuba42
Skype: kuba4240
Ts3: kuba42
Ask: http://ask.fm/KubaGames42
Nie zapomnij dać łapke w góre B)

[Obrazek: tywpng_wwrnewx.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-February-2015 11:56:33 przez kuba42.)
26-February-2015 11:56:16
Znajdź wszystkie posty
lamaxdgg Niedostępny
Forumowy Guru
***********

Liczba postów: 1,601
Dołączył: Feb 2015
665
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
lamaxdgg

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Problem
Właśnie, działa, może na lobby wpisywałeś.

[Obrazek: graphic.png]
[Obrazek: image.php?di=UW10]
Kliknij Tutaj, aby wysłać do mnie Prywatną Wiadomość.
Kliknij Tutaj, aby wysłać mi e-mail.
Kliknij Tutaj, aby podarować mi: [Obrazek: image.php?di=2JUL]
26-February-2015 12:00:56
Znajdź wszystkie posty
wojteksz03 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 20
Dołączył: Jan 2015
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Problem
Nie działa. Wejdź sobie na serwer GTA i zobacz czy ci działa komenda /money.Bo mi nie działa
26-February-2015 13:23:24
Znajdź wszystkie posty
lamaxdgg Niedostępny
Forumowy Guru
***********

Liczba postów: 1,601
Dołączył: Feb 2015
665
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
lamaxdgg

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Problem
Ano, faktycznie nie działa ani /money ani /fe.

[Obrazek: graphic.png]
[Obrazek: image.php?di=UW10]
Kliknij Tutaj, aby wysłać do mnie Prywatną Wiadomość.
Kliknij Tutaj, aby wysłać mi e-mail.
Kliknij Tutaj, aby podarować mi: [Obrazek: image.php?di=2JUL]
26-February-2015 13:40:39
Znajdź wszystkie posty
xXTrollfaceXx Offline
Troll :3
******

Liczba postów: 370
Dołączył: Feb 2015
81
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

MineGold: 0.00
Post: #6
RE: Problem
podczas wpisywania wpisujcie /money nick (tak dziala Smile)

[Obrazek: sygnapng_wxwrhsn.png]
26-February-2015 15:33:58
Znajdź wszystkie posty
wojteksz03 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 20
Dołączył: Jan 2015
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Problem
Mi nadal nie działa proszę zróbcie coś z tym. Smile
26-February-2015 16:21:45
Znajdź wszystkie posty
SkyLifeV Niedostępny
★ WarLord ★
**********

Liczba postów: 1,475
Dołączył: Jun 2014
370
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #8
RE: Problem
Zgadzam się z autorem tematu, plugin obsługujący $ na serwerze GTA nie działa, Nic sie nie dzieje podczas wpisywania komend /fe lub /money. Niedawno to sprawdziłem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-February-2015 16:26:47 przez SkyLifeV.)
26-February-2015 16:26:29
Znajdź wszystkie posty
0Tolerancji Offline
CHTHC
*

Liczba postów: 33
Dołączył: Feb 2015
8
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

MineGold: 0.00
Post: #9
RE: Problem
Jest jeszcze komenda /balance lub w skrócie /bal , pokazuje stan konta ale to jeszcze bardziej mnie zaniepokoiło bo pokazuje że mam 3500$ zamiast 7400$.
26-February-2015 21:10:09
Znajdź wszystkie posty
Minik435 Niedostępny
*Winterfell*

Liczba postów: 1,431
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Minik435

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #10
RE: Problem
Ja miałem około 80$ na koncie a wyszło na to, że jak kupiłem naboje do karabinu to tylko raz mogłem a za 40$ były...
26-February-2015 21:54:29
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości