Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Minecraft Zyczu
Autor Wiadomość
KhaosPL Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 2
Dołączył: Mar 2015
2
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #1
Problem z Minecraft Zyczu
Witam, wiem że było już dużo wątków na temat takich problemów, lecz nic mi nie pomogło.

Mój problem wygląda następująco :
Włączam Zyczu (Pixelmon 1.6.4) i po załadowaniu moda na skiny i tą całą reszte, okno znika, i następne okno z napisem "Mojang" nie włącza się.
Natomiast kiedy włączam np. Pingwin Pack 1.5.2, to gra działa bez problemu.

Problem zaczął się wczoraj, kiedy zgrałem aktualizacje na Jave.
Dodam też że zyczu mam bez ikonki (jest ikonka Javy).
Reinstalowałem z 5 razy, nie działa, kasowałem pliki z .minecraft/ .minecraftzyczu, nie działa, zgrywałem sterowniki na kartę graficzną, nie działa, brak mi pomysłów, byłbym wdzięczny za pomoc.Huh
28-March-2015 15:02:00
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Minik435 Niedostępny
*Winterfell*

Liczba postów: 1,431
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Minik435

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Problem z Minecraft Zyczu
Może to jest chwilowe? Próbowałeś reinstalować moda? Albo grać na innym launcherze na najnowszej wersji (1.7.10)?
28-March-2015 15:10:06
Znajdź wszystkie posty
CzepionMC Offline
Forumowy Guru
***********

Liczba postów: 1,695
Dołączył: Feb 2015
374
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Problem z Minecraft Zyczu
Ja teź tak miałem tylko z wersią 1 7 2
To nie ma nic wspulnego z modami , tylko oni coś tam robią .
Mi tez tera niedziała 1 6 4

Może zmień laucher ?
Albo poczekaj na naprawe problemu !

[Obrazek: image.php?di=V7UY]


۝ Kliknij tutaj żeby podarować mi diament۝

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-March-2015 15:11:59 przez CzepionMC.)
28-March-2015 15:11:15
Znajdź wszystkie posty
TreboR Offline
GwynBleidd

Liczba postów: 1,121
Dołączył: Jan 2015
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Problem z Minecraft Zyczu
Miałem podobny kiedyś problem. Tyle że mi sie nic nie włączało ( żadna wersja )
Rozwiązaniem była aktualizacja karty graficznej
28-March-2015 15:12:36
Znajdź wszystkie posty
AdamxD9 Offline
××Pisarz Poradników××
**

Liczba postów: 58
Dołączył: Mar 2015
56
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Problem z Minecraft Zyczu
mam nadzieję że mod Pixelmon 1.6.4 włączasz przez Pixelmon.pl Launcher a nie zwykłego Zyczu. Jeżeli reinstalowaś nie raz i to samo to sprzęt może być zbyt slaby (głownie karta graficzna).
Możesz sprobowac wgrać starszą wersję javy jak twierdzisz że tyo moze byc przez to.
28-March-2015 15:12:59
Znajdź wszystkie posty
CzepionMC Offline
Forumowy Guru
***********

Liczba postów: 1,695
Dołączył: Feb 2015
374
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #6
RE: Problem z Minecraft Zyczu
TreboR
Ale to chodzi o By zyczu !
On musi zaczekać bomi też tera 1 6 4 niedziała !
Ale jak chcesz pixelmona !
Polecam ten launcher : http://pokemine.pl/

[Obrazek: image.php?di=V7UY]


۝ Kliknij tutaj żeby podarować mi diament۝

28-March-2015 15:13:35
Znajdź wszystkie posty
TreboR Offline
GwynBleidd

Liczba postów: 1,121
Dołączył: Jan 2015
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Problem z Minecraft Zyczu
Na prawdę, nie wiedziałem ...........
przecież wiem że chodzi o Zyczu -,- i taki problem miałem z Zyczu !
28-March-2015 15:14:40
Znajdź wszystkie posty
GreenArrow228 Offline
Banned

Liczba postów: 78
Dołączył: Jan 2015
Nick na Serwerze:
Undisclosed

MineGold:
0.00
Post: #8
RE: Problem z Minecraft Zyczu
Mi 1 6 4 nigdy niedziałało.
28-March-2015 15:51:34
Znajdź wszystkie posty
KhaosPL Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 2
Dołączył: Mar 2015
2
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #9
RE: Problem z Minecraft Zyczu
Każdy dostał po diamencie, dzięki za chęć pomocy!
Znalazłem rozwiązanie. Było to przez Jave 8 Update 40 czy coś takiego. Wywaliłem ją, i zgrałem starą którą miałem czyli Java 7 coś tam, i wszystko działa, do tego dzięki koledze który napisał o pixelmon.pl.
Czyli mniejsza o większe, jebać Jave. Tongue Miłego dnia życzę.
28-March-2015 19:50:29
Znajdź wszystkie posty
SzybkiGuli Offline
Błyskotliwy
***

Liczba postów: 129
Dołączył: Mar 2015
17
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Undisclosed

MineGold: 0.00
Post: #10
RE: Problem z Minecraft Zyczu
Ja posiadałem taki sam probem, Na wersje 1.7.2 normal mod mi nie chcial sie włączyć
Tak samo jak ty nie wiedziałem jak to naprawić więc grałem na 1.7.2 Moja pierwsza paczka modów i tam
Działało poprawnie więc włącz te 1.7.2 Nowa paczka modów i bedzie ci
Prawdobodobnie działało iż ja tak miałem....
Powodzenie żeby zadziałało!
28-March-2015 20:48:58
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości