Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Pluginem
Autor Wiadomość
ploster Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 64
Dołączył: Nov 2015
10
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ploster

MineGold: 0.00
Post: #1
Problem z Pluginem
Witam, mam problem z pluginem Shopkeepers. Gdy zainstaluje go na serwer hostowany na enderchest serwer Spigot 1.7.2 to pod komenda /plugins shopkeepers jest na czerwono i nie dziala zadna jego komenda. Prosze o szybka odpowiedz z gory dzieki

Pozdrawiam, Ploster Smile

Spotkasz mnie na serwerze Mineserwer.pl
Mój Nick: ploster
_____________________
Spodobał się post?
Zostaw Plusa! Smile
Masz problem pisz na PW!
03-01-2017 20:24:55
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
MrDemonik22352 Niedostępny
Discord
***********

Liczba postów: 1,403
Dołączył: Nov 2015
631
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Demonik22352

MineGold: 200.00
Post: #2
RE: Problem z Pluginem
Na dobrą wersje Minecrafta instalowales plugin? Masz OP na serwerze i permisje dodane? Opisz bardziej ten plugin co z nim robiłeś, będzie łatwiej znaleźć problem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2017 20:44:39 przez MrDemonik22352.)
Oceny: ploster (+1)
03-01-2017 20:31:38
Website Znajdź wszystkie posty
ploster Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 64
Dołączył: Nov 2015
10
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ploster

MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Problem z Pluginem
(03-01-2017 20:31:38)MrDemonik22352 napisał(a):  Na dobrą wersje Minecrafta inatalowales plugin? Masz OP na serwerze i permisje dodane? Opisz bardziej ten plugin co z nim robiłeś, będzie łatwiej znaleźć problem.

Znaczy wchodze w files i wybieram wersje 1.7.2 i pobieram ta pierwsza ma 65k pobran

Spotkasz mnie na serwerze Mineserwer.pl
Mój Nick: ploster
_____________________
Spodobał się post?
Zostaw Plusa! Smile
Masz problem pisz na PW!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2017 20:37:51 przez ploster.)
03-01-2017 20:35:41
Znajdź wszystkie posty
MrDemonik22352 Niedostępny
Discord
***********

Liczba postów: 1,403
Dołączył: Nov 2015
631
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Demonik22352

MineGold: 200.00
Post: #4
RE: Problem z Pluginem
Skąd pobierasz? Strony Bukkita czy innej? Musi być na twoją wersje serwera minecraft ten plugin.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2017 20:37:50 przez MrDemonik22352.)
Oceny: ploster (+1)
03-01-2017 20:37:33
Website Znajdź wszystkie posty
ploster Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 64
Dołączył: Nov 2015
10
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ploster

MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Problem z Pluginem
(03-01-2017 20:37:33)MrDemonik22352 napisał(a):  Skąd pobierasz? Strony Bukkita czy innej? Musi być na twoją wersje serwera minecraft ten plugin.

Z bukkita a co do wejsi to mam Spigot o 1.7 do 1.8 jak dobrze pamietam Smile

Spotkasz mnie na serwerze Mineserwer.pl
Mój Nick: ploster
_____________________
Spodobał się post?
Zostaw Plusa! Smile
Masz problem pisz na PW!
03-01-2017 20:38:33
Znajdź wszystkie posty
MrDemonik22352 Niedostępny
Discord
***********

Liczba postów: 1,403
Dołączył: Nov 2015
631
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Demonik22352

MineGold: 200.00
Post: #6
RE: Problem z Pluginem
A nie możesz usunąć i wgrać plugin ponownie i ponownie spróbować czy działa?
Oceny: ploster (+1)
03-01-2017 20:43:55
Website Znajdź wszystkie posty
ploster Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 64
Dołączył: Nov 2015
10
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ploster

MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Problem z Pluginem
(03-01-2017 20:43:55)MrDemonik22352 napisał(a):  A nie możesz usunąć i wgrać plugin ponownie i ponownie spróbować czy działa?

Juz tak robilem..

Spotkasz mnie na serwerze Mineserwer.pl
Mój Nick: ploster
_____________________
Spodobał się post?
Zostaw Plusa! Smile
Masz problem pisz na PW!
03-01-2017 20:44:33
Znajdź wszystkie posty
MrDemonik22352 Niedostępny
Discord
***********

Liczba postów: 1,403
Dołączył: Nov 2015
631
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Demonik22352

MineGold: 200.00
Post: #8
RE: Problem z Pluginem
Szczerze to nigdy takiego problemu nie miałem, ale spróbuj usunąć ten plugin i wgrać za pomocą tej zakładki co masz na twoim hostingu z pluginami, tam powinien być ten plugin. Wgraj najnowszą wersję.
03-01-2017 20:48:38
Website Znajdź wszystkie posty
ploster Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 64
Dołączył: Nov 2015
10
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ploster

MineGold: 0.00
Post: #9
RE: Problem z Pluginem
(03-01-2017 20:48:38)MrDemonik22352 napisał(a):  Szczerze to nigdy takiego problemu nie miałem, ale spróbuj usunąć ten plugin i wgrać za pomocą tej zakładki co masz na twoim hostingu z pluginami, tam powinien być ten plugin. Wgraj najnowszą wersję.

Problem tkwi w tym ze zakladka plugins jest jak narazie wylaczona. :*

Spotkasz mnie na serwerze Mineserwer.pl
Mój Nick: ploster
_____________________
Spodobał się post?
Zostaw Plusa! Smile
Masz problem pisz na PW!
03-01-2017 20:49:53
Znajdź wszystkie posty
MrDemonik22352 Niedostępny
Discord
***********

Liczba postów: 1,403
Dołączył: Nov 2015
631
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Demonik22352

MineGold: 200.00
Post: #10
RE: Problem z Pluginem
Jak wyłączona? Wylaczyles ją czy po jakimś czasie się włączy? Bo w sumie to trudno Ci pomóc.
03-01-2017 20:51:10
Website Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości