Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z TS 3
Autor Wiadomość
20staTOPAxd Online
Autorytet
******

Liczba postów: 355
Dołączył: Dec 2017
115
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
20stakIksDe

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 100.00
Post: #1
Problem z TS 3
Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z Team Speakiem, a mianowicie co jakiś czas następuje crash , nie wiem czym jest wywołany problem skoro pobrałem ta zgodnie z instrukcją.

https://zapodaj.net/affc8875509b1.png.html
https://zapodaj.net/1df7c26b2283c.png.html
https://zapodaj.net/71f95dc667ea4.png.html
06-March-2018 21:48:04
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Kornelia Offline
Żywa Legenda
*************

Liczba postów: 4,729
Dołączył: Nov 2015
798
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
xKornelka

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 207.00
Post: #2
RE: Problem z TS 3
A jaki komunikat wyskakuje? Pobrałeś odpowiednia wersje bitowa?

[Obrazek: mloaBPP.gif]
06-March-2018 22:04:29
Znajdź wszystkie posty
PePsI_2 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 15
Dołączył: Jul 2017
3
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
PePsI_2

MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Problem z TS 3
Odinstaluj i pobierz od nowa ts .
Możesz także pobrać aktualizacje.

(06-March-2018 22:04:29)Kornelia napisał(a):  A jaki komunikat wyskakuje? Pobrałeś odpowiednia wersje bitowa?

Co ma wersja do crashow? mam system 64b a zainstalowany ts 32b i bez scrashow jest.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-March-2018 22:10:41 przez PePsI_2.)
06-March-2018 22:09:31
Znajdź wszystkie posty
Kornelia Offline
Żywa Legenda
*************

Liczba postów: 4,729
Dołączył: Nov 2015
798
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
xKornelka

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 207.00
Post: #4
RE: Problem z TS 3
Dobrze napisane. TY masz zainstalowane w ten sposób, nie oznacza to, że u każdego działa tak samo. Nie bez powodu zadałam to pytanie.

[Obrazek: mloaBPP.gif]
06-March-2018 22:28:12
Znajdź wszystkie posty
20staTOPAxd Online
Autorytet
******

Liczba postów: 355
Dołączył: Dec 2017
115
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
20stakIksDe

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 100.00
Post: #5
RE: Problem z TS 3
Mam 32 bitową ( taki komp ;x ).
@Kornelia nic mi nie wyskakuje tylko poprostu sam się wyłącza bez powodu.

https://zapodaj.net/affc8875509b1.png.html
https://zapodaj.net/1df7c26b2283c.png.html
https://zapodaj.net/71f95dc667ea4.png.html
06-March-2018 22:38:18
Znajdź wszystkie posty
Ruffi Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 6
Dołączył: Oct 2015
25
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
xRuffi

MineGold: 0.00
Post: #6
RE: Problem z TS 3
Hej!

Na początku sprawdź sobie czy masz aktualną wersje TS'a (3.1.8):
- jeśli nie to zaktualizuj i zobacz czy nie będzie Ci się już crashował,
- jeśli tak to usuń całkowicie ts'a i zainstaluj od nowa. STRONA Z CLIENTEM

Tylko pamiętaj żeby przez usunięciem zapisać sobie swoją tożsamość albo przez założenie konta myTeamSpeak albo Identities (Ctrl+I) -> prawym na twoją tożsamość i używasz opcje Export. Analogicznie po zainstalowaniu na nowo w tym samym miejscu Importujesz ten plik z tożsamością.

Jeżeli po tym będzie problem dalej występował wydaje mi się że najlepszą opcją będzie powrócenie do jakiejś starszej wersji TS'a, wszystkie wersje znajdziesz tutaj:

Cytat:http://ftp.4players.de/pub/hosted/ts3/releases/
Oceny: manilax (+1), 20staTOPAxd (+1), sebo2003 (+1), EmoLaska233455 (+1), Kiciek37 (+1), Pandaa (+1), SL4YER (+1), KKXD (+1), Quarantino (+2)
07-March-2018 13:37:18
Znajdź wszystkie posty
20staTOPAxd Online
Autorytet
******

Liczba postów: 355
Dołączył: Dec 2017
115
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
20stakIksDe

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 100.00
Post: #7
RE: Problem z TS 3
Już działa normalnie, dzięki za pomoc.

https://zapodaj.net/affc8875509b1.png.html
https://zapodaj.net/1df7c26b2283c.png.html
https://zapodaj.net/71f95dc667ea4.png.html
11-March-2018 15:50:35
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości