Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
   Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft                                        
         

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13, 1.14, 1.15 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft



Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

               
serwery minecraft


Event KARAOKE 2021 - TeamSpeak MineSerwer.pl

Rekrutacja Policjantów MineSerwer - Kwiecień 2021


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z wejściem na Wojownicy Dusz Minefox.pl
Autor Wiadomość
maix22121 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 1
Dołączył: Apr 2021
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
mVIxXx

MineGold: 0.00
Post: #1
Problem z wejściem na Wojownicy Dusz Minefox.pl
Tak jak w tytule, problem polega na tym że w wyborze serwera klikając na Wojownicy Dusz, wyskakuje komunikat, bład autoryzacji, i że potrzebna jest paczka BP blazing pack. Jestem na Blazing pack'u i nie wiem już jak wejść, był już taki problem na forum, ale nic z tamtych rzeczy nie pomaga.
07-April-2021 19:33:47
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Nastolatka Online
Pomocny
****

Liczba postów: 65
Dołączył: Feb 2021
73
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Nastolatka

MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Problem z wejściem na Wojownicy Dusz Minefox.pl
Zwykły reinstall bp powinien pomóc.


- And right when his friends needed him most... He never came back.
- What happened to him, mom?

- He grew up.
09-April-2021 10:03:59
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Remikpl Niedostępny
✞ArcyDaeva✞
*********

Liczba postów: 1,076
Dołączył: Oct 2016
378
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
_Katsura

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Problem z wejściem na Wojownicy Dusz Minefox.pl
U mnie jest dokładnie to samo, jednak mi pomaga łączenie się z serwerem przez "direct connect", a nie przez listę serwerów. Spróbuj, może i tobie się uda.

[Obrazek: image.php?di=E2IL]
[Obrazek: image.php?di=WYQS]
09-April-2021 10:18:29
Znajdź wszystkie posty Odpisz
DawidSS Offline
Pomocny
****

Liczba postów: 53
Dołączył: May 2020
43
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Servelxx2

MineGold: 100.00
Post: #4
RE: Problem z wejściem na Wojownicy Dusz Minefox.pl
Witam, prawdopodobnie jest to spowodowane tym, iż łączycie się na serwer za pomocą IP : Hypixel.pl
Najlepiej zrobić to przez najczęściej stosowany adres: Minefox.pl
Dajcie znać czy zadziałało Smile
10-April-2021 00:04:49
Znajdź wszystkie posty Odpisz
jackpak Offline
Dyskutant
*****

Liczba postów: 189
Dołączył: Oct 2017
24
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
_JackPak_

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Problem z wejściem na Wojownicy Dusz Minefox.pl
1. Dobrze jest wchodzić przez oryginalne IP minefoxa: minefox.pl
2. Sprawdź aktualizację paczki blazing pack
3. Gdy blazing pack jest nieaktualny, usuń go, a następnie pobierz na nowo, lub po prostu zaktualizuj.- Jeżeli nie będzie działało, to może być wymagany restart komputera
4. Gdy powyższe punkty nie pomagą, to sprawdź w menedżerze zadań, czy programy wyglądają jak powinny wyglądać.- Nie ma innych dodatkowych programów

Pozdrawiam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-April-2021 01:43:07 przez jackpak.)
13-April-2021 01:42:50
Znajdź wszystkie posty Odpisz



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości