Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problemik
Autor Wiadomość
Crazy_World Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 25
Dołączył: Oct 2016
1
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Crazy_World
Post: #1
Problemik
otóż mam gifa tylko że on jest ,,nieżywy''(jest to moje profilowe) nie wiem o co chodzi wcześniej też miałem gifa i też był ,,nieżywy''.
Proszę o pomoc.
PS jeśli by się ktoś pytał czy po otwarciu gif się rusza to po kliknieciu w grafikę to otwiera mi się internet explorer i tam jest gif który się rusza.
27-11-2016 18:26:33
Znajdź wszystkie posty
Camrakor_13 Offline
✰Policjant MS✰
*************

Liczba postów: 5,975
Dołączył: Apr 2015
1335
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Camrakor_13
Post: #2
RE: Problemik
Musisz tego gifa otworzyc w osobnej karcie i wkleić go tu:
(wchodzisz w zmień awatar a później:
Link do awatara: tutaj wklejasz link)
Oceny: Gosia (+2)
04-12-2016 14:34:38
Znajdź wszystkie posty
Crazy_World Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 25
Dołączył: Oct 2016
1
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Crazy_World
Post: #3
RE: Problemik
ok dzięki =)
04-12-2016 18:10:47
Znajdź wszystkie posty
Piotrovsky Offline
Moderator Forum
******

Liczba postów: 5,776
Dołączył: Dec 2014
1962
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Piotrovsky
Post: #4
Problemik
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!


[Obrazek: kotekeo0lq3.jpg]
07-12-2016 10:49:34
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości