Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie
Autor Wiadomość
Ajron Offline
✰Pomocnik+ MS✰
******

Liczba postów: 2,128
Dołączył: Aug 2014
1267
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ironhide

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.60
Post: #1
Pytanie
Siemka i mam pytanko do wszystkich którzy będą chętni to przeczytać i mi odpowiedzieć. Pewnie kojarzycie coś takiego że jacyś gracze nwm na w vs p robią event rozdając ity i pytanie do was jak oni mogą kopiować itemy bo jak rozdają to oni też mają to samo więc zgłaszam się z pytaniem jak można kopiować itemy nwm jakimś przyciskiem czy co. Kalis ostatnio gdy grałem w jego timie na woj dusz to kopiował jakoś te ity. Plis powiedzcie jak oni to robią bo tego nigdzie nie mogę znaleźć w sterowaniu czy infach? Będę wdzięczy szczególnie Kalisowi czy komukolwiek kto powie mi jak to zrobić dla upewnienia się czy nie oszukuje mnie nikt grę mam włączoną i sprawdzać będę czy mnie kto nie okłamał (no Kalisowi na bank ufam). POZDRAWIAM Smile

[Obrazek: image.php?dm=EDN4]
13-December-2014 11:17:46
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Ajron Offline
✰Pomocnik+ MS✰
******

Liczba postów: 2,128
Dołączył: Aug 2014
1267
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
ironhide

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.60
Post: #2
RE: Pytanie
Ciekaw jestem też skąd się nauczyli kopiowania.

[Obrazek: image.php?dm=EDN4]
13-December-2014 19:21:19
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Online
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,932
Dołączył: Oct 2012
2598
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 39.00
Post: #3
Pytanie
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.


[Obrazek: 6JizTpN.png]

13-December-2014 20:16:08
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości