Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Royalcraft] Do zrobienia
Autor Wiadomość
DominikPL1590 Niedostępny
Wiedza Nadprzyrodzona
************

Liczba postów: 2,222
Dołączył: Oct 2014
705
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
DominikPL1590

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1,525.00
Post: #1
[Royalcraft] Do zrobienia
Witam chciałbym na wstępie przeprosić Klipcie za zgapienie pomysłu.
prześladuje mnie stan Royalcraft`a jest na nim wiele błędów wymienię ile mg
Wy też wymieniajcie pod tym wątkiem wszystkie bugi, błędy, propozycje itp
Propozycje proszę rozwijać, opisywać, oraz do dodania pluginów proszę dawać link do pobrania z
Cytat: http://bukkit.pl/
Tutaj są też niektóre wątki zapomniane przez KalisPro oraz SzybkiegoBanana
Strona Informacyjna Royalcraft
Cały Serwer Survival SkyBlock SkyWars PvP
  • Usunąć albo zmienić mapke Gracze się pytali o to
Mob Arena
  • Usunąć albo otworzyć bo nie ma dostępu
SurvivalGames
Creative
  • Nie działający WorldEdit dla vip podstawowe komendy /set itp
Party Game
Parkour
  • Dodać nowe mapki od Graczy
Quake Craft
  • Usunąć
Wojownicy vs Potwory 1/2
Blitz Sg+
  • Zaaktualizować Lobby Trybu
Wojownicy Dusz
  • Naprawić błąd bo do jednej drużyny mogą wejść 20osób a w innych 0
GTA
  • Ustawić Flage anty wybuchową na 2 mapce bo są griffy przez potwory
  • Zablokować spawn Creeperów, pająków, endermanów
  • Zresetować cały tryb.
Chowanego
  • Usunąć albo otworzyć bo nie da się wejść
WaterBlock
  • Zaaktualizować Sklep nic tam nie ma
To są najważniejsze ale wymieniajcie śmiało. Edytować Wątek będę ja i Admini ( bo może mnie nie być )
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-January-2016 12:19:35 przez DominikPL1590.)
12-December-2015 22:12:51
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
AkademiaTrollu Niedostępny
Banned

Liczba postów: 836
Dołączył: Aug 2015
Nick na Serwerze:
AkademiaTrollu

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: [Royalcraft] Do zrobienia
"otwożyć" co to za orto (chyba byłego) pomocnika Wink
12-December-2015 22:25:45
Znajdź wszystkie posty
DominikPL1590 Niedostępny
Wiedza Nadprzyrodzona
************

Liczba postów: 2,222
Dołączył: Oct 2014
705
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
DominikPL1590

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1,525.00
Post: #3
RE: [Royalcraft] Do zrobienia
Poprawione. Jeszcze jakieś nieprawidłowości

Pisałem to w jakieś 10 minut bo się spieszyłem więc to wygladalo tak (kopiuj/wklej)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-December-2015 01:04:00 przez DominikPL1590.)
13-December-2015 00:58:33
Znajdź wszystkie posty
DominikPL1590 Niedostępny
Wiedza Nadprzyrodzona
************

Liczba postów: 2,222
Dołączył: Oct 2014
705
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
DominikPL1590

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1,525.00
Post: #4
RE: [Royalcraft] Do zrobienia
Proszę przenieść do odpowiedniego działu royalcraft i przypiąć
10-January-2016 16:37:12
Znajdź wszystkie posty
SpoNgeKoweN Niedostępny
Inspiracja
**********

Liczba postów: 1,135
Dołączył: Mar 2015
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #5
RE: [Royalcraft] Do zrobienia
Wojownicy Dusz
Naprawić błąd bo do jednej drużyny mogą wejść 20osób a w innych 0
np po wpisaniu /team

Yellow-20graczy
Green-0graczy
Red-0graczy
Blue-0graczy
10-January-2016 18:58:21
Znajdź wszystkie posty
Xadios Offline
Ekspert
*******

Liczba postów: 532
Dołączył: Jan 2016
182
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
sQuadny

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 10.10
Post: #6
RE: [Royalcraft] Do zrobienia
Witam tym postem zwracam się do administracji.
Mój problem a dokładnie każdego vipa na serwerze ROYALCRAFT.PL trybu creative polega na tym że nie działa zaznaczanie terenu a dokładnie po wpisaniu komendy //wand dostaje drewniana sikierke ale nie mogę zaznaczyć terenu po protu niszczę blok i żadnego efektu i przez to nie działają komendy jak:
//set
//walls
//repair
i tak dalej po prostu komendy do których jest potrzebne zaznaczanie terenu.
Proszę administracje o jak najszybsze naprawienie tego błędu będę dozgonnie wdzięczny jeżeli to naprawicie Smile
13-January-2016 19:10:47
Znajdź wszystkie posty
__LordNed__ Offline
Banned

Liczba postów: 43
Dołączył: Jan 2016
Nick na Serwerze:
__LordNed__

MineGold:
0.00
Post: #7
RE: [Royalcraft] Do zrobienia
A ja zgłaszam do administracji ze jako V.I.P nie działa mi komenda dla V.I.P /v
umiecie coś na to poradzić?



Pomogłem ?!
Jak tak, daj plusik ^^
16-January-2016 00:41:27
Znajdź wszystkie posty
Colbster Offline
Banned

Liczba postów: 122
Dołączył: Nov 2015
Nick na Serwerze:
Jingles84

MineGold:
0.00
Post: #8
RE: [Royalcraft] Do zrobienia
(16-January-2016 00:41:27)__LordNed__ napisał(a):  A ja zgłaszam do administracji ze jako V.I.P nie działa mi komenda dla V.I.P /v
umiecie coś na to poradzić?



Pomogłem ?!
Jak tak, daj plusik ^^

Komenda /v to vanish i dla graczy jest ona niedostepna
16-January-2016 21:57:54
Znajdź wszystkie posty
MrRayqq Niedostępny
■★■Soundwave■★■

Liczba postów: 1,765
Dołączył: Dec 2014
Nick na Serwerze:
MrRayqq

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #9
RE: [Royalcraft] Do zrobienia
(16-January-2016 00:41:27)__LordNed__ napisał(a):  A ja zgłaszam do administracji ze jako V.I.P nie działa mi komenda dla V.I.P /v
umiecie coś na to poradzić?



Pomogłem ?!
Jak tak, daj plusik ^^

To nie jest komenda dla VIP i nigdy nie będzie.
16-January-2016 22:04:28
Znajdź wszystkie posty
chudy128 Offline
Kumaty
**

Liczba postów: 90
Dołączył: Jun 2015
34
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
chudy128

MineGold: 0.00
Post: #10
RE: [Royalcraft] Do zrobienia
Nie wiem czy można to zaliczyć jako błąd ale niech będzie Big Grin a mianowicie chodzi mi o to że na np. serwerze Minefox.pl jest amulet o nazwie- Róg Obfitości. To jest taka moja mała prośba by ten amulet został dodany. W ostatnim miesiącu RC mocno się rozwinęło i zostało dużo fajnych rzeczy dodanych wiec proszę jeszcze o jedno. Oczywiście chodzi mi tutaj o tryb survival
31-May-2016 23:12:23
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości