Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SkyBlock
Autor Wiadomość
Macius11 Offline
Banned

Liczba postów: 24
Dołączył: Nov 2016
Nick na Serwerze:
Macius11

MineGold:
0.00
Post: #1
SkyBlock
Jak wejde na skyblock to mi wyłącza Minecraft help!
21-January-2017 12:36:40
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecam, warto odwiedzic!
Admin Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,550
Dołączył: Oct 2012
3526
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
SzybkiBanan

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1,941.00
Post: #2
RE: SkyBlock
Sprawdziliśmy twoje konto i wszystko działa jak należy, normalnie się zalogowowaliśmy na skyblock, błąd leży po stronie twojego komputera - przyczyn musisz dochodzić sam.

Subuj Wink https://www.youtube.com/user/CraftBoardPL Heart
--------------------------------

Serwery Minecraft 1.8 =) http://serweryminecraft.pl
Oceny: Macius11 (+1)
27-January-2017 14:19:43
Znajdź wszystkie posty
Macius11 Offline
Banned

Liczba postów: 24
Dołączył: Nov 2016
Nick na Serwerze:
Macius11

MineGold:
0.00
Post: #3
RE: SkyBlock
Temat do zamknięcia, bo jak wchodze na wersje 1.8 to jak wejde w skyblock to mi nie wylacza MC
09-February-2017 16:58:23
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości