Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SkyBlock - Problem z wyspą
Autor Wiadomość
MrHerobrines Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 2
Dołączył: Aug 2014
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #1
Sad SkyBlock - Problem z wyspą
Witam, niedawno kupiłem Vipa na tym serwerze.
Wszedłem na SkyBlocka i wygenerowwałem wyspę. Wygenerowała się ogromna z domem i z podziękowaniem za zakup Vipa.
Wyszedłem do /warp kopalnia pokopałem troche i chciałem wrócic do domu.
Gdy wpisywałem komende "/is home" pisało mi, że musze wpisać komende "/is fixhome" i skontaktować się z administracją (właśnie się kontaktuję).
Wpisałem nieniejszą komende, a nastepnie wpiszłem "/is home". Wygenerowało mi pół domu i usuneło wszystko co miałem w eq.
Proszę o pomoc np.: o zresetowanie mojej wyspy.
Z góry dziękuję.
Mój nick to MrHerobrines
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-August-2014 20:09:00 przez MrHerobrines.)
31-August-2014 19:32:17
Znajdź wszystkie posty
czarnobylmajakzwykleproblem
Unregistered

 
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: serwer
WITAM ZAPEWNE KALISPRO MNIE ZNA BO JUŻ ROZMAWIALIŚMY O PROBLEMIE
a chodzi o to że nie moge wejsć na serwer bo zapomniałem hasła może ktoś mi się włamał na konto
mogę was błagać żebyście mi dali nowe na dbus@op.pl błagam was kocham ten serwer do bólu jeżeli
uważacie że ja to podróbka to spytajcie się jeśli widzicie mój nick który chodzi po serwerze jak nigdy nic
to spytajcie się jaki czarnobyl miał proble z kalispro i pvarich zapewne pamiętacie jaki więc jeszczeraz
błagam odpiszcie szybko OLE !
POZDRO DLA ADMINISTRACJI I SZCZEGÓLNIE DLA PRZYSZŁOŚCI SERWERA KTÓREGO TAK UWIELBIAMAngryShy
31-August-2014 20:26:10
Arih Offline
Spamer
*********

Liczba postów: 863
Dołączył: Jul 2014
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: SkyBlock - Problem z wyspą
@up od tego jest /email add bla bla zeby ci sie nikt nie wbil ;3

co do tematu wpisz 2x ./is delete i zrob nowa.
31-August-2014 20:40:20
Znajdź wszystkie posty
MrHerobrines Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 2
Dołączył: Aug 2014
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #4
RE: SkyBlock - Problem z wyspą
Ok wszystko działa Dziękuje
31-August-2014 21:06:10
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,824
Dołączył: Oct 2012
2551
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 9.00
Post: #5
RE: SkyBlock - Problem z wyspą
Zamykam


[Obrazek: 6JizTpN.png]

[Obrazek: 31154.png]
01-September-2014 01:58:44
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,824
Dołączył: Oct 2012
2551
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 9.00
Post: #6
SkyBlock - Problem z wyspą
Zamykam bo już wyjaśnione lub nikt dawno nic nie pisał.

[Obrazek: logo.gif]


[Obrazek: 6JizTpN.png]

[Obrazek: 31154.png]
12-April-2015 00:08:27
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości