Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13, 1.14, 1.15 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft



Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft


Rekrutacja Policjantów MineSerwer - Maj 2020


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SkyWars MF - Błąd przy wejściu na tryb (Pierwszy raz na trybie)
Autor Wiadomość
Caynaz Niedostępny
✰ die Legende ✰
***********

Liczba postów: 2,283
Dołączył: Apr 2017
789
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 935.00
Post: #1
SkyWars MF - Błąd przy wejściu na tryb (Pierwszy raz na trybie)
Siemka,
To tak:
Gdy wejdziemy na tryb raz, a potem w następnym dniu (Na przykład), to wygląda to tak, jakbyśmy weszli pierwszy raz na tryb (Statystyki zostają zachowane):
https://zapodaj.net/6ac8aae14b272.png.html - zdjęcie zrobione 24 listopada (Lewy górny róg) + https://zapodaj.net/e82e330e0c7e4.png.html - liczba punktów (Czyli nie gram tam pierwszy raz)
https://zapodaj.net/899d804fc116a.png.html - screen z dziś (Data lewy górny róg) +
https://zapodaj.net/a1b21caeda030.png.html - liczba punktów
Miłego diagnozowania usterki i poprawiania. Pozdrawiam

27-November-2019 18:34:18
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Caynaz Niedostępny
✰ die Legende ✰
***********

Liczba postów: 2,283
Dołączył: Apr 2017
789
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 935.00
Post: #2
RE: SkyWars MF - Błąd przy wejściu na tryb (Pierwszy raz na trybie)
@refresh
PS: Dzieję się tak co 24 godziny, czyli co każdy następny dzień.

29-November-2019 23:16:17
Znajdź wszystkie posty
Caynaz Niedostępny
✰ die Legende ✰
***********

Liczba postów: 2,283
Dołączył: Apr 2017
789
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 935.00
Post: #3
RE: SkyWars MF - Błąd przy wejściu na tryb (Pierwszy raz na trybie)
@Odswieżam wątek

05-December-2019 11:20:13
Znajdź wszystkie posty
Krystian Offline
Pomocnik+
******

Liczba postów: 952
Dołączył: Nov 2017
414
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
_KKXD_

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 49,201.00
Post: #4
RE: SkyWars MF - Błąd przy wejściu na tryb (Pierwszy raz na trybie)
Problem został prawdopodobnie naprawiony, proszę sprawdzić ponownie i dać znać.
05-December-2019 13:17:37
Znajdź wszystkie posty
Caynaz Niedostępny
✰ die Legende ✰
***********

Liczba postów: 2,283
Dołączył: Apr 2017
789
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 935.00
Post: #5
RE: SkyWars MF - Błąd przy wejściu na tryb (Pierwszy raz na trybie)
Nie, nadal to samo - https://zapodaj.net/85fc38bc2bbdb.png.html (Screen z teraz, na co wskazuje data i godzina).

Oceny: Alex (+2)
05-December-2019 16:58:33
Znajdź wszystkie posty
Alex Offline
Einstein
**************

Liczba postów: 4,335
Dołączył: Mar 2016
936
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
alexkox55

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 405.00
Post: #6
RE: SkyWars MF - Błąd przy wejściu na tryb (Pierwszy raz na trybie)
Czy problem nadal występuje ? bo zrobiłem mały test i ani ja ani większość tego graczy nie ma.
07-December-2019 00:58:24
Znajdź wszystkie posty
Caynaz Niedostępny
✰ die Legende ✰
***********

Liczba postów: 2,283
Dołączył: Apr 2017
789
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 935.00
Post: #7
RE: SkyWars MF - Błąd przy wejściu na tryb (Pierwszy raz na trybie)
Problem z tego co widze naprawiony, 3 razy nie było tego komunikatu - mysle, że można zamknąć.

09-December-2019 20:40:29
Znajdź wszystkie posty
Kargoren Offline
Pomocnik MS|HA TS|MOD FORUM
******

Liczba postów: 2,270
Dołączył: Aug 2016
741
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Kargoren

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.50
Post: #8
SkyWars MF - Błąd przy wejściu na tryb (Pierwszy raz na trybie)
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!


Nikt nie jest taki, jaki się wydaje Heart
09-December-2019 20:46:05
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości