Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Texture Pack
Autor Wiadomość
Grampi12 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2015
4
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #1
Texture Pack
Cześć
Buguje mi się serwerowy texture pack (ssy w linku poniżej). Może znacie jakieś sposoby na "odbugowanie" ? Smile.

LINK: http://zapodaj.net/3e6a85a896411.png.html

Pozdrawiam Smile.
28-December-2015 11:20:08
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
pietrek77 Offline
Autorytet
******

Liczba postów: 315
Dołączył: Mar 2015
27
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
pietrek77

MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Texture Pack
Spróbuj usunąć serwer z listy serwerów i dodać go z powrotem, teksturka pobierze się jeszcze raz może to pomoże o ile to na RPG

Pomogłem
Daj
Diaxa

Pozdro wszyscy od
Świ $Tak a
28-December-2015 11:35:58
Znajdź wszystkie posty
Piotrovsky Offline
Moderator Forum
******

Liczba postów: 8,149
Dołączył: Dec 2014
2932
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Piotrovsky

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1,500.00
Post: #3
RE: Texture Pack
Przejdz na wersje 1.7.2 lub 1.7.4
Na tych werajach texture pack dziala poprawnie

[Obrazek: kotekeo0lq3.jpg]
28-December-2015 12:07:20
Znajdź wszystkie posty
Grampi12 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2015
4
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Texture Pack
(28-December-2015 12:07:20)Piotrovsky napisał(a):  Przejdz na wersje 1.7.2 lub 1.7.4
Na tych werajach texture pack dziala poprawnie

Cały czas gram na wersji 1.7.2.
28-December-2015 12:36:13
Znajdź wszystkie posty
Admin Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 9,288
Dołączył: Oct 2012
4265
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
SzybkiBanan

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 6,726.98
Post: #5
RE: Texture Pack
Wypróbuj i daj znać czy coś się zmieniło: https://www.youtube.com/watch?v=41EOkViJMmc

Subuj Wink https://www.youtube.com/user/CraftBoardPL Heart
--------------------------------

Serwery Minecraft 1.8 =) http://serweryminecraft.pl
28-December-2015 13:12:29
Znajdź wszystkie posty
Grampi12 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2015
4
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #6
RE: Texture Pack
Obejrzałem dokładnie filmik, zrobiłem wszystko tak jak na nim zaprezentowałeś i dalej to samo :/. Sprostuję jeszcze, że texture pack nie zawsze się buguje, lecz bardzo często. Bardzo rzadko działa poprawnie. Opracowałem swoją metodę polegającą na wielokrotnym restartowaniu Minecrafta i bywa, że się sprawdza lecz jest ona bardzo denerwująca i monotonna. Dodam, że mój brat ma ten sam problem.

Pozdrawiam i liczę na pomoc Smile.
28-December-2015 14:09:16
Znajdź wszystkie posty
pietrek77 Offline
Autorytet
******

Liczba postów: 315
Dołączył: Mar 2015
27
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
pietrek77

MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Texture Pack
Może dlatego że masz starego kompa/laptopa. Jeśli tak to albo musisz z tym żyć albo kupić nowego, a wy gracie na 1 kompie na 2 kontach czy macie dwa kompy i na nich

Pozdro wszyscy od
Świ $Tak a
28-December-2015 15:23:31
Znajdź wszystkie posty
Grampi12 Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2015
4
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #8
RE: Texture Pack
Mamy dwa kompy, ja swój i mój brat swój. Poza tym niemożliwe żeby była to wina starych kompów ponieważ mój brat ma kompa rok temu kupionego, ja 3 lata temu i to są dobre kompy które trochę kosztowały więc to napewno nie Smile.
28-December-2015 16:32:12
Znajdź wszystkie posty
Piotrovsky Offline
Moderator Forum
******

Liczba postów: 8,149
Dołączył: Dec 2014
2932
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Piotrovsky

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1,500.00
Post: #9
RE: Texture Pack
Spróbuj przełączyć się na wersję 1.7.2, pobierz tekstury
Następnie przełącz się na 1.7.4

Wcześniej możesz też usunąć serwer z listy i dodać ponownie.

[Obrazek: kotekeo0lq3.jpg]
28-December-2015 16:34:51
Znajdź wszystkie posty
DominikPL1590 Niedostępny
Wiedza Nadprzyrodzona
************

Liczba postów: 2,257
Dołączył: Oct 2014
727
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
DominikPL1590

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1,167.00
Post: #10
RE: Texture Pack
Ja znam rozwiązanie poprostu usuń tekstury których używasz bo na pewno używasz więcej niż jednej na raz czyli masz jakiś obcy textur i tekstur właściwy
28-December-2015 16:40:10
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości