Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WorldEdit na Creative
Autor Wiadomość
lamaxdgg Niedostępny
Forumowy Guru
***********

Liczba postów: 1,600
Dołączył: Feb 2015
666
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
lamaxdgg

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
WorldEdit na Creative
Witam.
Mam pomysł aby dla graczy, którzy posiadają konto Vip mogliby mieć dostęp do części komend pluginu WorldEdit na trybie Creative, czyli do ,,siekierki". Czekam na komentarze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-February-2015 23:09:08 przez lamaxdgg.)
08-February-2015 23:08:13
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
dziurek14 Offline
Błyskotliwy
***

Liczba postów: 111
Dołączył: Jan 2015
20
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Undisclosed

MineGold: 0.00
Post: #2
RE: WorldEdit na Creative
Powinno to zostać dodane by umilić Vipom grę na trybie Creative i było by to bardzo fajne.
Szybciej by się budowało i gra była by lepsza.
Więc jestem na Tak


[Obrazek: graphic.png]
Daj + ^.^
Dziś:themenfeed
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-February-2015 00:08:22 przez dziurek14.)
09-February-2015 00:07:18
Znajdź wszystkie posty
Młody G.O.L.D Offline
° $ucharek °
************

Liczba postów: 2,256
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: WorldEdit na Creative
Tylko jak to zrobisz ?

Chociaz mi sie tez podoba.
09-February-2015 08:20:33
Znajdź wszystkie posty
KubaToJa-.- Offline
Kuba42 to ja ;p

Liczba postów: 43
Dołączył: Feb 2015
Nick na Serwerze:
Undisclosed

MineGold:
0.00
Post: #4
RE: WorldEdit na Creative
Ale jak to zrobisz że różdżka będzie działać TYLKO na twojej działce
A ja jestem na NIEBo creative jest po to żeby sobie bodować ładne budowle od ręki
A jak chcesz się pobawić tym pluginem lub pobudować
09-February-2015 08:51:12
Znajdź wszystkie posty
Butterfly Offline
Banned

Liczba postów: 5
Dołączył: Feb 2015
Nick na Serwerze:
Male

MineGold:
0.00
Post: #5
RE: WorldEdit na Creative
jestem na tak.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-February-2015 09:41:31 przez Butterfly.)
09-February-2015 09:41:05
Znajdź wszystkie posty
SkyLifeV Niedostępny
★ WarLord ★
**********

Liczba postów: 1,475
Dołączył: Jun 2014
371
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #6
RE: WorldEdit na Creative
Najpierw to wolalbym gdyby te lagi zostały ogarniente na creativie bo jak siedzi tam po 100 graczy (w przybliżeniu) to nie dość ze cofa wcześniej postawione przez ciebie bloki to bywa tez tak ze wywala czasami graczy.

Wracajac do tematu to co do world edita moim zdaniem nienajlepszy pomysl bo creative polega na tym aby budowac budowle ręcznie, ale jestem neutralny wobec tego.
09-February-2015 11:17:19
Znajdź wszystkie posty
lamaxdgg Niedostępny
Forumowy Guru
***********

Liczba postów: 1,600
Dołączył: Feb 2015
666
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
lamaxdgg

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #7
RE: WorldEdit na Creative
Tak, ale jak ktoś chciałby zbudować coś dużego mógłby się posłużyć "siekierką".
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-February-2015 11:54:28 przez lamaxdgg.)
09-February-2015 11:54:17
Znajdź wszystkie posty
Tesaszuu Offline
Ekspert
*******

Liczba postów: 573
Dołączył: Jul 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #8
RE: WorldEdit na Creative
Stanowcze nie.

Chcecie żeby nie był lagów tak ? Ale jeśli 30 osób na creative dla zabawy stworzy sobie 100x100 stołów do enchantu to będę na pewno...
09-February-2015 12:15:08
Znajdź wszystkie posty
Butterfly Offline
Banned

Liczba postów: 5
Dołączył: Feb 2015
Nick na Serwerze:
Male

MineGold:
0.00
Post: #9
RE: WorldEdit na Creative
no ale mozna to zrobic tylko dla VIP Tesaszuu.
09-February-2015 12:25:46
Znajdź wszystkie posty
Piotrovsky Offline
Moderator Forum
******

Liczba postów: 8,176
Dołączył: Dec 2014
2934
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Piotrovsky

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 1,300.00
Post: #10
RE: WorldEdit na Creative
Uważasz że VIP jest mądrzejszy i nie będzie robił czegoś takiego co pisze Tesasz? Na NIE. Zaraz ktoś walnie wypełnioną sferę na kilkaset kratek i potem zdziwienie, że crash... Poza tym - zabawa z konfiguracją, żeby działało to tylko na konkretnej działce.

[Obrazek: kotekeo0lq3.jpg]
09-February-2015 12:32:06
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości