Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wylacza sie ?
Autor Wiadomość
Arih Offline
Spamer
*********

Liczba postów: 863
Dołączył: Jul 2014
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
Wylacza sie ?
Witam mam pewny problem z minecraftem by zyczu tak wiem nie mam permki -.- chodzi o to ze po załadowaniu gry gra się nie włącza poprostu biały ekran ktory zniknie po 2 sec i tak w kołko ;f





Zart : Oddam exca 5/2 + 500k za premke ;f



Posiadam Wina 7 Więc nie mam pojęcia o co chodzi kasowałem pliki minecrafta w romingu wszystko robiłem co mogło być blędem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-September-2014 15:36:23 przez Arih.)
07-September-2014 15:34:05
Znajdź wszystkie posty
SkyLifeV Niedostępny
★ WarLord ★
**********

Liczba postów: 1,475
Dołączył: Jun 2014
370
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Wylacza sie ?
Ale launcher czy sama gra?
07-September-2014 15:36:19
Znajdź wszystkie posty
Arih Offline
Spamer
*********

Liczba postów: 863
Dołączył: Jul 2014
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Wylacza sie ?
Launcher się włącza laduje się gra mody się instalują po zaladowaniu okienko znika i nic się nie pokazuje

To ten sam bląd co mialem tyle ze pojawił się on 2 raz i nie moge go usunąc.


Pobierałem tam 120 mb czyli 1.7.4 minecrafta juz z 20 razy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-September-2014 15:40:23 przez Arih.)
07-September-2014 15:36:50
Znajdź wszystkie posty
SkyLifeV Niedostępny
★ WarLord ★
**********

Liczba postów: 1,475
Dołączył: Jun 2014
370
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Wylacza sie ?
Może źle zainstalowane, usuń folder .minecraftzyczu w katalogu %appdata%. i zainstaluj ponownie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-September-2014 15:41:03 przez SkyLifeV.)
07-September-2014 15:40:49
Znajdź wszystkie posty
Arih Offline
Spamer
*********

Liczba postów: 863
Dołączył: Jul 2014
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Wylacza sie ?
Juz ci to napisałem kasowalem to 30 razy jak i minecraft normalnego kasowałem usuwałem kopiowałem wszystko.

java 7 64bit.



Raczej tylko premka mnie uratuje ktorej nie posiadam... No nic może ktoś mi pomoże -.-
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-September-2014 15:45:11 przez Arih.)
07-September-2014 15:41:42
Znajdź wszystkie posty
SkyLifeV Niedostępny
★ WarLord ★
**********

Liczba postów: 1,475
Dołączył: Jun 2014
370
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #6
RE: Wylacza sie ?
A masz aktualne sterowniki karty graficznej lub javy bo to najczęstsze problemy to ze zgodnością. Jeżeli te rzeczy są w porządku to potrzebny by był plik z raportem crashu. Bez problemu można go zobaczyć na premium ale na zyczu to nie wiem jak Tongue

Inaczej ci nie pomoge
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-September-2014 15:45:27 przez SkyLifeV.)
07-September-2014 15:45:13
Znajdź wszystkie posty
Arih Offline
Spamer
*********

Liczba postów: 863
Dołączył: Jul 2014
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Wylacza sie ?
Mam wszystko jest jak włączam inna wersje na exe minecrafcie to mi sie poprostu crashuje.
07-September-2014 15:54:02
Znajdź wszystkie posty
SkyLifeV Niedostępny
★ WarLord ★
**********

Liczba postów: 1,475
Dołączył: Jun 2014
370
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #8
RE: Wylacza sie ?
Bez pliku nie da rady o którym wspomniałem wcześniej pomóc, musze znać jego treść.
07-September-2014 15:57:41
Znajdź wszystkie posty
Arih Offline
Spamer
*********

Liczba postów: 863
Dołączył: Jul 2014
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #9
RE: Wylacza sie ?
Jak wolisz to mi taki crash wyskakuje


http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6546...c6722.html
07-September-2014 16:05:52
Znajdź wszystkie posty
SkyLifeV Niedostępny
★ WarLord ★
**********

Liczba postów: 1,475
Dołączył: Jun 2014
370
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #10
RE: Wylacza sie ?
Grze Minecraft nie udało się odnaleśc OpenGL oraz że problem może zostać rozwiązany przy aktualizacji sterowników karty graficznej.
07-September-2014 16:22:05
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości