Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiana wymagania.
Autor Wiadomość
Młody G.O.L.D Offline
° $ucharek °
************

Liczba postów: 2,258
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
Zmiana wymagania.
Hejo.

Gdy piszemy podanie na pomocnika musimy wypełnić pytanie na temat pluginów.
I tu zaczynam się dziwić czemu jest tak.
" Czy znasz komendy do kotrych pomocnik ma dostęp " - pytanie, ktore proponuje
Oraz wymaganie: WorldGuard, WorldEdit, Essentials, a ogólniej wymagane tylko te pluginy do ktrych ma dostep pomocnik.
Pomocnicy i tak maja dostep do 1/10 tych komend
Wiem, Kalis pisal, ze w kazdej chwilii ktos moze awansowac, ale nikogo takiego nie znam kto jest pomocnikiem+, a dlatego, ze chyba nikt takiej rangi nie ma.

Wiec pytanie, po co pytanie o pluginy, a nie wyrazne wymaganie jakie trzeba znac?
18-December-2014 16:28:45
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Creepcia Niedostępny
Mineserwer Alumni
********

Liczba postów: 725
Dołączył: Nov 2014
595
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Female

MineGold: 0.00
Post: #2
RE: Zmiana wymagania.
Też nie jestem pewna...
ale chodzi tu chyba o tzw. iloraz inteligencji.
To coś takiego, jak w szkole - wszyscy zastanawiają się, dlaczego uczymy się tych nieprzydatnych pierdół, a głównie chodzi mniej więcej o to, aby nam mózgi mchem nie zarosły.
Czyli abyśmy nie stali się KOMPLETNYMI kretynami bez zdolności myślenia.
I chyba też o to chodzi z tymi pluginami - sprawdzają nasze do czynienie z grą i naszą inteligencję...
chociaż jestem za tym aby sporządzić listę wymaganych do znania pluginów i z tego przepytywać na testach.

ZA MOICH CZASÓW TO BYŁO...
________________
osu! *klik*
Overwatch: priv
valar morghulis
18-December-2014 19:01:06
Znajdź wszystkie posty
Caniroth Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 24
Dołączył: Dec 2014
24
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:

MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Zmiana wymagania.
Właśnie zostałem uświadomiony o tym, jak niewiele wiem o funkcji na którą składałem podanie i co jest wymagane aby się w ogóle starać, a ile jeszcze muszę się doinformować...

Nie chcę demonizować, w końcu ogarniać jednocześnie kilkaset użytkowników to pikuś...
Ale Creepcia ma rację, mimo tego, że nigdy nie byłem " orłem ", muszę stwierdzić fakt, że przedmioty ścisłe i o ile nie mamy awersji do nich.
Dla tegoż wyrabiają nasz intelekt i skręcają te zwoje mózgowe. Smile

To tak jak z sexem, narząd nie używany stopniowo zanika. Sad
18-December-2014 19:28:32
Znajdź wszystkie posty
Młody G.O.L.D Offline
° $ucharek °
************

Liczba postów: 2,258
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #4
RE: Zmiana wymagania.
Może i tak, ale ta lista wymaganych pluginow by sie przydala.
18-December-2014 19:31:52
Znajdź wszystkie posty
Diabolus Offline
りん 日向 (czytaj: RIN HINATA)
**

Liczba postów: 50
Dołączył: Dec 2014
14
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Male

MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Zmiana wymagania.
Po co nam na przykład znać komendy do essentials, worldedit, worldguard i resztę tego wszystkiego z bukkita. Ja rozumiem - żeby mózgi mchem nie zarosły. Ale na co nam WSZYSTKO na raz? Skoro przyda nam się j.w. 1/10 tych komend. Podać je wszystkie - człowiek wykuwa się na blachę. Potem odpytywanie z każdej komendy i jazda, wystarczy. Awansujesz? Trzymaj nowy pakiet komend do douczenia się. Jak się wykujesz i odpowiesz z tych nowych to wiadomo, że sobie poradzisz.
Bez sensu jest znać wszystkie komendy na raz. Lepiej powoli, acz systematycznie dodawać nowe - wraz z kolejnym awansem.
23-December-2014 20:58:25
Znajdź wszystkie posty
Młody G.O.L.D Offline
° $ucharek °
************

Liczba postów: 2,258
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #6
RE: Zmiana wymagania.
Dokladnie...
Kalis co ty na to?
23-December-2014 22:57:42
Znajdź wszystkie posty
Arih Offline
Spamer
*********

Liczba postów: 863
Dołączył: Jul 2014
Nick na Serwerze:
Undisclosed

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Zmiana wymagania.
Gdzie tu jest un like....



Nie ma rangi POMOCNIK + gdyz pomocnicy ją wykorzystywali ranga mogla by byc wtedy gdyby pomocnicy nie grali na serwerach typu survival/opsurvival gdy ma sie wladze kazdego skusi.
24-December-2014 00:18:08
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,932
Dołączył: Oct 2012
2598
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 39.00
Post: #8
RE: Zmiana wymagania.
Powiem ci tak, pomocnicy musza znac pluginy typu we wg poniewaz czasem zabieram ich na zamkniete serwery i tam pracujemy nad czym co ma byc wprowadzone za jakis czas na serwer, a ci co nie znaja to nie znaja podstawowych komend
24-December-2014 12:37:14
Znajdź wszystkie posty
Młody G.O.L.D Offline
° $ucharek °
************

Liczba postów: 2,258
Dołączył: Aug 2014
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #9
RE: Zmiana wymagania.
To wyjasnia sprawe...

Mozna zamknac.
24-December-2014 12:38:55
Znajdź wszystkie posty
KalisPro Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 6,932
Dołączył: Oct 2012
2598
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
KalisPro

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 39.00
Post: #10
RE: Zmiana wymagania.
Zamykam
24-December-2014 13:03:36
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości