Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13, 1.14, 1.15 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft



Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft


DZIEŃ DZIECKA 2020 - DOŁADUJ PORTFEL I ODBIERZ BONUS! PROMOCJA!

DZIEŃ DZIECKA 2020 - MineSerwer & MineFox

Rekrutacja Policjantów MineSerwer - Maj 2020

Rekrutacja Policjantów MineFox - Czerwiec 2020


 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/c
Autor Wiadomość
Gryfcio Niedostępny
Ekspert
******

Liczba postów: 420
Dołączył: Dec 2019
1
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
grifin

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
/c
moze to bug a moze to specjalnie , nie wiem.
https://imgur.com/a/lbVTJsP
na 1 ss ustawilem chat klanowy i wpisalem [i]
potem gdy najechałem na nazwe przedmiotu to nie pojawiły sie jego statystyki, a na 2 ss gdy wpisalem [i] na globalnym chacie to pokazuja sie statystyki.
To nic praktycznie nie daje ale wole zglosic.
bo np mozna robic takie cos https://imgur.com/a/WflXds2 a nie widac na /c chacie czy to prawdziwe.

[Obrazek: image.php?dm=76T4]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-May-2020 11:52:37 przez Gryfcio.)
14-May-2020 11:51:27
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
RokoPVP Offline
✪ RPG Maniak ✪
********

Liczba postów: 851
Dołączył: Jun 2015
211
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
RokoPVP

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 203.00
Post: #2
RE: /c
(14-May-2020 11:51:27)Gryfcio napisał(a):  moze to bug a moze to specjalnie , nie wiem.
https://imgur.com/a/lbVTJsP
na 1 ss ustawilem chat klanowy i wpisalem [i]
potem gdy najechałem na nazwe przedmiotu to nie pojawiły sie jego statystyki, a na 2 ss gdy wpisalem [i] na globalnym chacie to pokazuja sie statystyki.
To nic praktycznie nie daje ale wole zglosic.
bo np mozna robic takie cos https://imgur.com/a/WflXds2 a nie widac na /c chacie czy to prawdziwe.
Polecam wersję 1.9-1.9X nie wiem dlaczego ale ja widziałem na tych wersjach na 1.12.2 np nie...
14-May-2020 18:34:36
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Gryfcio Niedostępny
Ekspert
******

Liczba postów: 420
Dołączył: Dec 2019
1
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
grifin

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: /c
(14-May-2020 18:34:36)RokoPVP napisał(a):  
(14-May-2020 11:51:27)Gryfcio napisał(a):  moze to bug a moze to specjalnie , nie wiem.
https://imgur.com/a/lbVTJsP
na 1 ss ustawilem chat klanowy i wpisalem [i]
potem gdy najechałem na nazwe przedmiotu to nie pojawiły sie jego statystyki, a na 2 ss gdy wpisalem [i] na globalnym chacie to pokazuja sie statystyki.
To nic praktycznie nie daje ale wole zglosic.
bo np mozna robic takie cos https://imgur.com/a/WflXds2 a nie widac na /c chacie czy to prawdziwe.
Polecam wersję 1.9-1.9X nie wiem dlaczego ale ja widziałem na tych wersjach na 1.12.2 np nie...
wiekszosc graczy gra na 1.11+ , a ja przyzwyczaiłem się do 1.12.2, wiec chyba lepiej by to bylo naprawic na nowsze wersje niz zeby ludzie z klanu zmieniali specjalnie wersje na 1.9

[Obrazek: image.php?dm=76T4]
14-May-2020 18:41:25
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Ansymon Offline
Pomocny
****

Liczba postów: 53
Dołączył: Dec 2019
6
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Ansymon

MineGold: 0.00
Post: #4
RE: /c
Cytat:wiec chyba lepiej by to bylo naprawic na nowsze wersje niz zeby ludzie z klanu zmieniali specjalnie wersje na 1.9

Rownie dobrze mozesz napisac im to na global czacie lub /msg
14-May-2020 19:09:53
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Gryfcio Niedostępny
Ekspert
******

Liczba postów: 420
Dołączył: Dec 2019
1
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
grifin

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #5
RE: /c
(14-May-2020 19:09:53)Ansymon napisał(a):  
Cytat:wiec chyba lepiej by to bylo naprawic na nowsze wersje niz zeby ludzie z klanu zmieniali specjalnie wersje na 1.9

Rownie dobrze mozesz napisac im to na global czacie lub /msg

niektórych rzeczy lepiej nie pokazywac na globalu Tongue
a msg działa tylko do jednej osoby

[Obrazek: image.php?dm=76T4]
14-May-2020 20:19:42
Znajdź wszystkie posty Odpisz
Gryfcio Niedostępny
Ekspert
******

Liczba postów: 420
Dołączył: Dec 2019
1
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
grifin

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #6
RE: /c
@refresh

[Obrazek: image.php?dm=76T4]
20-May-2020 18:10:06
Znajdź wszystkie posty Odpisz



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości