Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13 które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineSerwer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak chcę wbić na easyhardcore to wywala mnie do lobby (Minefox.pl)
Autor Wiadomość
xRazor Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 6
Dołączył: Aug 2019
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
xRazor

MineGold: 0.00
Post: #1
Jak chcę wbić na easyhardcore to wywala mnie do lobby (Minefox.pl)
Liczę na pomoc ! Następnie pisze mi You have reached of this world Proszę o szybką pomoc !!


Załączone pliki Miniatury
       
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-August-2019 08:44:33 przez xRazor.)
23-August-2019 12:18:54
Znajdź wszystkie posty
Brat Banana
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy:
Admin Offline
Właściciel
*******

Liczba postów: 10,906
Dołączył: Oct 2012
4684
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
SzybkiBanan

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 45.55
Post: #2
RE: Jak chcę wbić na easyhardcore to wywala mnie do lobby
serwer? pokaz screena z bledem.

Subuj Wink https://www.youtube.com/user/CraftBoardPL Heart
--------------------------------

Serwery Minecraft 1.8 =) http://serweryminecraft.pl
23-August-2019 12:20:18
Znajdź wszystkie posty
xRazor Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 6
Dołączył: Aug 2019
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
xRazor

MineGold: 0.00
Post: #3
RE: Jak chcę wbić na easyhardcore to wywala mnie do lobby
(23-August-2019 12:20:18)Admin napisał(a):  serwer? pokaz screena z bledem.
Proszę o pomoc


Załączone pliki Miniatury
   
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-August-2019 12:57:08 przez xRazor.)
23-August-2019 12:40:32
Znajdź wszystkie posty
Afrapul Offline
✰Pomocnik+ MS ✰
******

Liczba postów: 2,480
Dołączył: Sep 2017
621
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Afrapul

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 703.00
Post: #4
RE: Jak chcę wbić na easyhardcore to wywala mnie do lobby
Nie zrozumiałeś coś, wyślij IP serwera na którym się znajdujesz.
Z tego co widzę, osiągnąłeś granice trybu (bordera), postaraj się przeteleportować na /spawn, /baza lub jakiś /warp

[Obrazek: image.php?di=63I8]

"Żyjemy raz, więc żyjmy, jakby to raz był"
23-August-2019 13:32:39
Znajdź wszystkie posty
xRazor Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 6
Dołączył: Aug 2019
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
xRazor

MineGold: 0.00
Post: #5
RE: Jak chcę wbić na easyhardcore to wywala mnie do lobby
(23-August-2019 13:32:39)Afrapul napisał(a):  Nie zrozumiałeś coś, wyślij IP serwera na którym się znajdujesz.
Z tego co widzę, osiągnąłeś granice trybu (bordera), postaraj się przeteleportować na /spawn, /baza lub jakiś /warp

Nie da się wpisać /spawn albo cos podobnego ponieważ od razu wywala Minefox.pl

Można też spróbować zrobić tak ze jakiś admin będzie mnie tepał a ja ciągle będę dołączał aż się uda.

Ktoś pomoże??
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-August-2019 14:04:33 przez xRazor.)
23-August-2019 13:36:49
Znajdź wszystkie posty
Krystian Offline
Pomocnik+
******

Liczba postów: 715
Dołączył: Nov 2017
227
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
_KKXD_

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 500.00
Post: #6
RE: Jak chcę wbić na easyhardcore to wywala mnie do lobby (Minefox.pl)
Sprawdziłem wstępnie Twoje logi z gry i spróbuj dołączyć do trybu z innej wersji klienta gry. W razie dalszych problemów daj znać.
23-August-2019 16:41:48
Znajdź wszystkie posty
xRazor Offline
Zagubiony
*

Liczba postów: 6
Dołączył: Aug 2019
0
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
xRazor

MineGold: 0.00
Post: #7
RE: Jak chcę wbić na easyhardcore to wywala mnie do lobby (Minefox.pl)
(23-August-2019 16:41:48)Krystian napisał(a):  Sprawdziłem wstępnie Twoje logi z gry i spróbuj dołączyć do trybu z innej wersji klienta gry. W razie dalszych problemów daj znać.

Dobrze

Wytestowałem różne klienty i nadal występuje ten błąd zmieniłem nawet launchera i to samo
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-August-2019 18:05:02 przez xRazor.)
23-August-2019 16:56:14
Znajdź wszystkie posty
Afrapul Offline
✰Pomocnik+ MS ✰
******

Liczba postów: 2,480
Dołączył: Sep 2017
621
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Afrapul

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 703.00
Post: #8
Jak chcę wbić na easyhardcore to wywala mnie do lobby (Minefox.pl)
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!


[Obrazek: image.php?di=63I8]

"Żyjemy raz, więc żyjmy, jakby to raz był"
25-August-2019 11:18:32
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości